Klassiske Rhone retter tilpasset Rhones vin diversitet

Få en hyggelig aften med en spændende Rhône smagning og middag torsdag den 19. april kl. 18.30.

Nord møder Syd
Er der forskel på vinene fra det nordlige og sydlige Rhône?

Selvom vinregionen ”kun” strækker sig over 250 km fra nord til syd, er der stor diversitet i vinene. I smager og sammenligner vine, druer og underområder fra Rhône dalen, samtidig med at Reinwalds serverer 3 retter fra det klassiske Rhône køkken.

Reinwalds Sommelier Bonnie Reinwald har udvalgt aftenens 6 vine ud fra idéen om, at vise mangfoldigheden i Rhônes ”vinkatalog”, som går fremragende i spænd med Reinwald’s franske køkken.

Menu

Sprødstegt guldbars i hvid portvin med svampe og selleri
*
Marineret oksemørbrad med brændt peber, olivenolie og hvidløg
*
Fransk canette med rosmarin, æbler og Calvados

Pris pr. person kr. 750,-

Tilmelding kan ske på restaurant@reinwalds.dk (først til mølle princippet)
Husk at påføre navn og antal
Der er begrænsede antal pladser.

Reinwald's
H.C Ørstedsvej 28
1879 Frederiksberg C

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.