Julen nærmer sig med hastige skridt og hos Cafe Stella betyder det masse af gode tilbud de både de sultne og de tørstige. Book din julefrokost og vær sikker på en festlig aften.

Har du stadig ikke fået booket julefrokosten til dig og vennerne, så byder Cafe Stella sig til med et godt juletilbud. 395 kroner for velkomstdrink, en tre-retters julemenu med blandt andet julesild, æg og rejer, fiskefilet, gammeldags svinekam med sprødt svær og selvfølgelig risalamande med kirsebærsauce til dessert. Cafeen, der ligger i det centrale København, lover fest i højsædet, for inkluderet i prisen er fri bar på øl, vin, vand, kaffe og the.

Det er et juletilbud, som er svært at gøre billigere. Julehumøret er altså allerede godt i gang i kældercafeen. Æbleskiver og gløgg er en fast del på sæsonens menukort.
Det er dog ikke kun i anledningen af den forestående julemåned, at der er gode tilbud hos Cafe Stella. Hver torsdag, ugens såkaldte Red Thursday, blender baren strawberry daiquiris til kun 35 kroner. Lækre smoothie bowls er også en fast bestanddel på kortet. Men er den røde cocktail og smoothies ikke noget for dig og vennerne, så disker Cafe Stella også op med et godt tilbud, der slukker tørsten: Køb fire store øl og få en omgang sprøde nachos gratis med.

Cafe Stella har både inden- og udendørs servering. Men med de kolde vintermåneder er der varmt og hyggeligt oppe på første salen. Her kan der blandt andet bookes private selskaber, så hvis du vil holde en god fest for vennerne i det centrale København, så er Cafe Stella et godt bud. Lokalerne indbyder til hygge og med et stort, lyst rum er det et godt samlingssted for de større forsamlinger. Og med udsigt udover det centrale Københavns stræder er det svært at finde en bedre placering.