GRATIS CHOKOLADEFONDUE TIL ALLE BØRN HOS KARMA SUSHI TRIANGLEN

NYHED: Gratis chokoladefondue med frugt, slik og sprinkles til børn hos Karma Sushi Trianglen

Hos Karma Sushi på Trianglen tilbyder vi nu en gratis børnedessert til alle børn op til 10 år.

Gratis chokolade Fondue hos Karma Sushi på Trianglen_1

Børnedesserten er et mini chokoladefondueset, hvor børnene får dagens friske udvalg af frugter, slik, to slags smeltede chokolade og farverigt krymmel til at drysse på. Her får børnene rig mulighed for at sætte fantasien løs og dryppe og drysse lige som de har lyst.

Ved ankomst får børnene lov til at dyppe og pynte deres dessert, hvorefter tjeneren vil stille desserttallerkenen på køl, så chokoladen kan stivne og er klar som dessert til efter maden.

Karma Sushi har allieret sig med Peter Beier

Hos Karma Sushi går de meget op i kvalitet og gode råvarer. Derfor har de indgået samarbejde med nogle som afspejler samme lækkerhed og kvalitet, som de selv går op i.

De to salgs chokolade, som børnene vil få serveret er den 70% mørke Hispaniola og den 47% lyderøde Ruby-chokolade.

Den mørke Hispaniola-chokolade kommer udelukkende fra Peter Beiers egen chokoladeplantage i den Dominikanske Republik. Smagen er fyldig og intens med frugtige noter.

Den lyserøde Ruby-chokolade har en let syrlig smag med søde og naturlige noter af bær. Chokoladen kommer fra den rødlige Ruby-kakaobønne, som naturligt giver den lyserøde farve. Der er derfor ingen kunstige farvestoffer i den lyserøde chokolade.

Hos Karma Sushi Trianglen, glæder de sig til at byde alle lækkersultne børn på frisk sushi og farverig chokoladedessert.

Betingelser

Gælder kun hos Karma Sushi Trianglen.

Gælder kun for spisende gæster.

Der serveres én dessert tallerken pr. barn. 

BOOK BORD HER