DEN GODE VINTERMAD I HERTHADALEN

Fra den 2. Feb – 9 marts holder Herthadalen åbent hver fredag aften fra kl. 18.00 til vinter & simremad.

Om vinteren skal vi side foran pejsen og hygge os med de lidt finere og hengemte råvarer som denne ellers kolde sæson byder på.

Anders, Herthadalens køkkenchef, har udarbejdet en skøn vintermad, lige til at varme sig på i den kolde tid. Så tag familie og venner i hånden og kør ind i skoven og besøg Herthadalen.

Så husk at booke bord da der er begrænsede pladser.

MENUEN:

1. Servering

* Sagnlands skinke / vaffel / karljohan *

2014 Olsens æblecider, Champ 5, Lejre kr 85,-

2. Servering

* Røget fjæsing / æggeblomme fra Hegnsholt / rugbrød *

Herslev Bryghus ” Landøl ”- økologisk, Roskilde

3. Servering

* Fasan / frisk ost fra Mannerup Møllegaard / glaskål / persilleolie *

2016 Pascal Jolivet “Attitude”, Sauvignon Blanc, Frankrig

4. Servering

* Bagt lange / blåmusling / ramsløgskud *

2015 Weissburgunder Trocken, Freiherr von Göler, Tyskland

5. Servering

* Lam / selleri / stenbiderrogn *

2015 Lunta Malbec, Mendel, Argentina

 

MENU 400,-

Kørevinmenu 250,- / Vinmenu 400,- / Taxavinmenu 550,-

Tilvalg af dessert kr. 85,-

* Æble / creme fraiche / macaroons / brændte mandler *

2014 Ch. du Mont, Sainte Croix du Mont, Frankrig kr. 55,-

 

Herthadalen
Slangealléen 1
4320 Lejre

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.