Asparges-menu hos FAMO

Det er endelig blevet sæson for asparges, og det sætter de italienske Famo-restauranter naturligvis fokus på i de kommende måneder. En ny, spændende menu introduceres netop nu - og asparges har hovedrollen.

I maj og juni bugner det i de danske supermarkeder af lækre asparges. De grønne stilker er i sæson netop nu, og derfor forbindes de for mange med sommer, grill og lækker mad.

Asparges er populært i de sydlige egne af Europa, og derfor sætter italienske Famo fokus på den grønne spise i deres menu de kommende måneder. Men som altid hos Famo skifter menuen dagligt, da den bæredygtige restaurant altid laver mad af de råvarer, som er i sæson, og som smager bedst lige i dag.

"Vores kokke udvælger altid de bedste råvarer til deres middagsmenuer, og derfor skifter retterne dagligt. Det er nemlig vigtigt for os at begrænse madspild og bruge sæsonens råvarer - på den måde kan vi lave den mest velsmagende mad og samtidig sætte vores præg på en mere bæredygtig branche," fortæller ejer og chefkok Fabbio Mazzon.

Menuen på de tre Famo-restauranter koster mellem 350 kr. og 400 kr. for fire retter, som eksempelvis risotto med asparges, grillede asparges og ravioli med asparges.

 

 

 

 

Famo Metro
Øster Søgade 114
2100 København Ø

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.