The Whisky Bar

Whisky og cocktail bar i hjertet af København
Åbningstider:  Torsdag - lørdag

Gå på opdagelse i en verden af Whisky i de små stuer bag The Barbershop på Dronningens Tværgade.

Et par trin ned møder man den hyggeligste lille pejsestue med få, men komfortable, siddepladser foran den knitrende pejs i hjørnet. Fra stuen er der adgang til den populære The Barbershop, hvor mændene kan læne sig tilbage, og lade sig pleje med skrabene knive ført af professionelle Barberer. Går man lige igennem stuen og trækker gardinet til side, træder man ind i en verden, som minder om dengang folk måtte feste i det skjulte under spiritusforbuddet. Og det er her man finder The Whisky Bar!

Her er cocktails for enhver smag og menukortet appellerer til kvinder og mænd, whiskynørder og dem som ikke er vilde med whisky. For selvom de fleste cocktails indeholder whisky, enten i form af hjemmelavet sirup eller med whisky som hovedingrediensen, så forstår de prisvindende bartendere at lytte til deres gæsters smag og behag.

Whisky samlingen indeholder mere end 100 whiskyer, heriblandt unikke flasker og limited editions, som også kan nydes til smagninger, som afholdes hver måned i endnu en hyggelig lille stue længere inde, bagved både The Whisky Bar og The Barbershop.  

The Whisky Bar

Dronningens Tværgade 5E
1302 København K

Profil: Whisky og cocktail bar i hjertet af København

Åbningstider:
Torsdag - lørdag

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17373) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17373)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til The Whisky Bar

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: