The Italian Butcher

Italiensk restaurant i Hellerup med gårdhave
Åbningstider:  Alle dage fra kl. 17:00 - sent
Priser: Hovedretter fra 149,- til 299,-
Menuer fra 279,- til 399,-

The Italian Butcher ligger på Hellerup Strandvej, i forbindelse med Hellerup Park Hotel og med en skøn gårdhave lidt væk fra vejen. Indretningen er moderne og stilren, med italiensk elegance i form af flotte gardiner, friske blomster og en smuk lysekrone midt i restauranten.

Her er både plads til den intime middag for de få og til lidt større selskaber, som gerne vil sidde sammen ved et langt bord. 

Menukortet er smalt, men med en god blanding af italienske klassikere fra Antipasti, Pastaretter, Risotto, supper samt hovedretter med okse, kalv og lam. Til dessert er her både til den søde tand samt en dejlig ostetallerken. The Italian Butcher byder også på et par menuer af hhv. 3 og 4 retter og hjælper gerne til med at vælge vine dertil.

 

 

The Italian Butcher

Strandvejen 203
2900 Hellerup

Profil: Italiensk restaurant i Hellerup med gårdhave

Åbningstider:
Alle dage fra kl. 17:00 - sent

Priser:
Hovedretter fra 149,- til 299,-
Menuer fra 279,- til 399,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17377) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17377)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til The Italian Butcher

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: