The Bronx Burger Roskilde

The Bronx Burger Roskilde

Hestetorvet 4 | 4000 Roskilde
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

I hjertet af Roskilde by

2.

Lækre burgere

3.

Rustik indretning

Profil

Amerikansk burgerbar på Hestetorvet

Pris
Hovedret

69 - 89

Åbningstider

Mandag – torsdag 12-22:30 (køkken 12-22:00)
Fredag 12 – 23 (køkken 12 – 22.30)
Lørdag 12 – 23 (køkken 12-22:30)
Søndag 12 – 22:30 (køkken 12-22:00)

Midt i Roskilde på Hestetorvet 4 kan du spise hjemmelavede, store burgere, drikke milkshakes og noget så eksotisk som rootbeer. Der er americana over The Bronx Burgerbar og for alle dem, der er forelskede i burgere og det bedste fra det amerikanske diner-køkken, kan man finde lykken på The Bronx.

Menuen er bygget op, så du vælger din burger og dernæst tilbehør i form af fritter, onion rings, bagte rodfrugter m.m. og hvilken dip du ønsker til. Burgerkortet har noget for alle – der er den klassiske Bronx Burger, den sunde med kylling og guacamole på ristet rugbrød eller burgeren til kødelskerne, Meat Feast XL med en bøf på 400 g. The Bronx har også gode fyldige salater, men det er burgerne som er specialet. Er der stadig plads efter den store burger, har The Bronx gode amerikanske desserter som apple pie eller brownie.

Den store burgerbar er indrettet som et miks mellem en diner, et steakhouse og en amerikansk bjælkehytte med mørke rustikke træpaneler, båse og hyggelig belysning. Kommer I mere end 10, skal maden bestilles inden I kommer, så unødvendig lang ventetid undgås.

Bestil bord på The Bronx Burger Roskilde

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra The Bronx Burger Roskilde