The Big Chef
Restaurant

The Big Chef

Schmeltz Plads 3 | 4000 Roskilde
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italienske pizzaer

2.

Hyggelig cafe med god mad og kaffe

3.

Skøn træterrasse

Profil

Cafe med italienske pizze tæt på gågaden i Roskilde

Pris
Hovedret

65 - 189

Åbningstider

Alle dage fra kl. 11.00 - 21.00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Lige mellem Schmeltz parkeringsplads og gågaden ligger denne lille oase af en cafe med italienske pizzaer, burgere, pastaretter og meget mere. Den rustikke indretning med en varm belysning, indbyder til at man sætter sig og hygger med vennerne, nyder herlige varme og kolde drikke og en bid mad.

Maden er rigtig god til prisen og baseret på gode og friske råvarer. Pizzaen er helt i top med en tynd og sprød Napolitansk pizzabund og fyldet a la Romana. Cafeen leverer også ud af huset samt man er velkommen til at hente som take away.

Er vejret til det, er her den fineste træterrasse foran, hvorfra man kan følge med i alle som går til og fra gågaden i det livlige Roskilde. Udefra ser kaffebaren lille ud, men her er rigtig god plads og alle gæster bliver mødt med et smil. 

Kaffen er af høj kvalitets og opfylder de fleste kaffe ønsker, også med soya og havremælk. Kaffebønnerne kommer fra Copenhagen Coffee lab og har en dejlig kraftig smag. Er man bare til god kaffe og sødt, er her en del kage fristelser i montren. 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på The Big Chef

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra The Big Chef