The American Restaurant & Diner

Moderne amerikansk diner med burger og steak i Field's
Åbningstider:  Hverdage: 10-20
Lørdag: 10-22
Søndag: 10-22
Priser: Hovedretter fra 149,- til 299,-

Har du brug for en pause fra shoppingen i Field’s adskillige butikker, så gemmer øverste etage på et amerikansk pusterum, hvor du kan tanke energidepoterne op med en autentisk amerikansk madoplevelse. Der er masser af plads i de klassiske, læderbetrukne diner-sofaer, der både findes inde i restauranten og ude foran restauranten.

Flammerne fra restaurantens kulgrill giver masser af god smag til det saftige oksekød, der stammer fra den verdenskendte kødkvægsrace, Black Angus. Kvæget har gået frit rundt på de sydamerikanske græssletter og spist sig stor og saftig. Derfor kan du også forvente møre steaks og saftige burgere på The American Burger and Diner. Som en selvfølge er der naturligvis Heinz ketchup til dine medfølgende pommes frites.

Spisekortet byder dog ikke kun på kulgrillet oksekød, men også salater med laks eller kylling, mexicanske nachos og en amerikansk snackkurv med hot wings, mozzarella sticks, onion rings og chili cheese poppers.

Til den søde tand er der blandt andet brownies, banana split og den klassiske apple pie. Der er naturligvis også tænkt på de mindste med fem forskellige retter.

Den nye Royal Arena ligger lige et smut fra Field’s, så skal du til koncert med dit amerikanske yndlingsband, er der mulighed for at lade kulturelt op hos restauranten The American.

Restauranten anbefaler således, at du booker bord, hvis der er arrangementer i Royal Arena. 

The American Restaurant & Diner

Field's
Arne Jacobsens Alle 12
2300 København S

Profil: Moderne amerikansk diner med burger og steak i Field's

Åbningstider:
Hverdage: 10-20
Lørdag: 10-22
Søndag: 10-22

Priser:
Hovedretter fra 149,- til 299,-
Frokost fra 69,- til 109,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15552) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15552)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name
Steak   Field's   Steak   Royal Arena   Moderne   Amerikansk   Burger   Burger   Mexikansk  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til The American

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: