The American Restaurant & Diner
Restaurant

The American Restaurant & Diner

Field's Arne Jacobsens Alle 12 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Moderne amerikansk diner

2.

Fields nær Royal Arena

3.

Burger og steaks

Profil

Moderne amerikansk diner med burger og steak i Field's

Pris
Frokost

69 - 109

Hovedret

149 - 299

Åbningstider
Hverdage: 10-20
Lørdag: 10-22
Søndag: 10-22
Det siger gæsterne
4

powered by

Tripadviser Logo 2.5

2.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.6
Spiseliv logo
3.4

Spiseliv Rating 3.4

Har du brug for en pause fra shoppingen i Field’s adskillige butikker, så gemmer øverste etage på et amerikansk pusterum, hvor du kan tanke energidepoterne op med en autentisk amerikansk madoplevelse. Der er masser af plads i de klassiske, læderbetrukne diner-sofaer, der både findes inde i restauranten og ude foran restauranten.

Flammerne fra restaurantens kulgrill giver masser af god smag til det saftige oksekød, der stammer fra den verdenskendte kødkvægsrace, Black Angus. Kvæget har gået frit rundt på de sydamerikanske græssletter og spist sig stor og saftig. Derfor kan du også forvente møre steaks og saftige burgere på The American Burger and Diner. Som en selvfølge er der naturligvis Heinz ketchup til dine medfølgende pommes frites.

Spisekortet byder dog ikke kun på kulgrillet oksekød, men også salater med laks eller kylling, mexicanske nachos og en amerikansk snackkurv med hot wings, mozzarella sticks, onion rings og chili cheese poppers.

Til den søde tand er der blandt andet brownies, banana split og den klassiske apple pie. Der er naturligvis også tænkt på de mindste med fem forskellige retter.

Den nye Royal Arena ligger lige et smut fra Field’s, så skal du til koncert med dit amerikanske yndlingsband, er der mulighed for at lade kulturelt op hos restauranten The American.

Restauranten anbefaler således, at du booker bord, hvis der er arrangementer i Royal Arena. 

Andre spisesteder

Bestil bord på The American Restaurant & Diner

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra The American Restaurant & Diner