The American Burger & Steak
Restaurant

The American Burger & Steak

Klampenborgvej 215 | 2800 Lyngby
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Amerikansk Diner

2.

Steaks og burgere

3.

Åben alle dage

Profil

Moderne amerikansk diner med store steaks og saftige burgere.

Pris
Frokost

69 - 99

Hovedret

159 - 299

Åbningstider
11-22
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.0

3.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.2 3.2
Spiseliv logo
3.1

Spiseliv Rating 3.1

På The American i Lyngby Kulturhus kan du forvente autentiske, amerikanske burgere og steaks i omgivelser, der fusionerer den amerikanske diner-stemning med moderne, dansk indretning.

Er du til gode bøffer eller saftige burgere, er The American et veloplagt bud på næste restaurantbesøg. Det smagfulde og saftige kød kommer fra sydamerikanske, fritgående køer af kvægracen Black Angus, der bliver grillet, som du ønsker det, på restaurantens kulgrill. På kortet kan du vælge mellem seks amerikansk-inspirerede burgere – heriblandt en vegetarburger – og du finder også klassiske snacks som spicy hot wings, mozzarella sticks og friterede onion rings.

The American råder over et stort og åbent lokale, som er oplagt til både små og store selskaber. Restauranten har plads til 90 gæster, så der er masser af plads i de læderbetrukne diner-sofaer langs væggene eller ved de rå, runde borde, hvor der er plads til masser af hygge. Vinkortet har oversøiske vine, der passer godt til det kulgrillede kød, danske fadøl, som … nå ja, går godt til det meste og der er også mulighed for at få Budweiser samt andre øl på flaske. Og for dem, som foretrækker milkshake til deres burgere, skuffer The American heller ikke.

Restauranten er et oplagt sted, inden en tur i biografen eller til de dage, hvor du trænger til en madmæssig rejse til USA. I øvrigt er der gode tilbud på frokostkortet, hvis det er en mulighed.  

 

 

Andre spisesteder