The South Indian Aarhus
Restaurant

The South Indian Aarhus

Nørre Alle 51 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Chettinad - en holdning til mad

2.

Høj kvalitet

3.

Sydindisk køkken

Profil

Sydindisk køkken af høj kvalitet i Aarhus

Pris
Menu

149 - 297

Åbningstider

Mandag - Fredag: 17:00-23:00

Lørdag - Søndag: 12:00-23:00

Det siger gæsterne
4.2

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

The South Indian er stærkt forankret i Chettinad køkkenet, som tager dig med på en aromatisk og smagsfuld rejse igennem det sydlige indien, med oprindelse i en lille by Nedungudi ca. 600 km syd for millionbyen Chennai, tidligere kaldt Madras.

Chettinad er ikke bare et køkken, men et område med holdning til mad, især kvaliteten. Her bruges ingen kunstige farvestoffer og alt er lavet fra bunden af gode råvarer. Chettinad områdets rige folk hentede aatchi´er, som var Tamilske/sydindiske kogekoner eller senere kendt som køkkenmestre. De kunne lave mad af høj kvalitet og der var rift om dem. Mange af dem blev også gift med Herrerne af husene i Chettinad. Med tiden fik Aatchi´erne køkkenassistenter og nogle åbnede egne restauranter og gjorde de smagsfulde traditioner fra Chettinad populært.

The South Indian restaurant har stolt taget disse traditioner og holdninger med til Danmark, som startede med den første restaurant på Godthåbsvej i 2015. Her blev der taget godt imod de, for danskerne, nye smage og The South Indian har siden åbnet en række af restauranter og take away i hele landet.

Hos South indian elsker de spændende indisk mad, uden kunstige farvestoffer, høj råvarekvalitet, at alt er lavet fra bunden - Kort og godt de elsker indisk mad!

Andre spisesteder