The Modern Cafe & Brasserie
Cafe

The Modern Cafe & Brasserie

Sankt Annæ Plads 19C | 1250 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Moderne Pariser stemning

2.

Moderne Café- og Brasserie mad

3.

God kvalitet

Profil

Pris
Frokost

110 - 185

Hovedret

110 - 265

Menu

350 -

Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 07:30-00:00 

Lørdag - Søndag kl. 08:30-00:00 

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Skøn pariser stemning i en moderne cafe og brasserie på Sankt Annæ Plads, lige bag ved Nyhavn. Cafeen har en dejlig terrasse foran på begge sider af indgangen, hvorfra man kan følge med i livet på pladsen med de grønne områder og andre cafeer. Hos The Modern får du et moderne menukort med lækkerier fra morgen til aften, serveret med et smil og god betjening.

Hver morgen er der brunch a la carte, morgenmads tallerken samt bagværk. Alt sammen er små smagsfulde anretninger af god kvalitet og bagværk, som frisklavede croissanter og brunsviger til kaffen.

Frokosten byder på et smalt menukort af moderniserede caferetter og smørrebrød. Alt er hjemmelavet og der er retter som Lobster Linguine, oksetartar, Croque Monsieur, Panini med Manchego og Pata Negra og selvfølgelig en lækker cafeburger med comteost og trøffel. 

Aftenkortet byder på en del små retter, som gæsterne nyder at kombinere efter smag og behag samt større hovedretter, som kan være grillet Ribeye, bagt torsk eller farseret vagtel - alt sammen med lækkert tilbehør.

Hele dagen er der de populære Østers til en flad 10´er per styk og de bliver ofte bestilt som appetizer eller snack. Disse bliver, ligesom alt andet fra menukortet, serveret elegant og indbydende. 
Andre spisesteder