Thali by Hassan K

Flot indisk/pakistansk restaurant og take away i Valby
Åbningstider:  Mandag-søndag: 16-22
Priser: Hovedretter fra 79,-

Er du til god, stærk og veltillavet indisk og pakistansk mad, så går du ikke forgæves hos Thali by Hassan K. Her finder du et menukort, som rummer en lang række af de største klassikere fra det indiske køkken. Prøv blandt andet butter chicken, lamb korma, kheema og vegetarretter med linser og spinat. Menuen byder desuden på en række snacks, dip og lækre indiske naanbrød.

Man får virkelig noget for pengene på Thali, hvor konceptet er, at du bestiller en såkaldt 'thali', som er en tallerken med forskellige lækkerier. Du vælger selv to forskellige hovedretter, som serveres med blandt andet myntedip, chutney, indisk raita med agurk og yoghurt og selvfølgelig friskbagt naanbrød. 

Restauranten, som tidligere hed Royal Masala, har fået nye ejere og er netop blevet komplet renoveret, så den fremstår moderne og indbydende. Belysningen er dæmpet, der er åben ild i lukkede pejse og lys på bordene. Et rigtig hyggeligt sted til en afslappet middag, som ikke vælter budgettet.

Du kan selvfølgelig også tage maden ud af huset.

 

Thali by Hassan K

Folehaven 68
2500 Valby

Profil: Flot indisk/pakistansk restaurant og take away i Valby

Åbningstider:
Mandag-søndag: 16-22

Priser:
Hovedretter fra 79,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15413) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15413)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Thali

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Thali by Hassan K.

Skriv til Thali

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: