Thai 4 You

Thai restaurant og take away i Hillerød, Hillerøds ældste siden 2001
Åbningstider:  Alle ugens dage kl. 15.30-22.00

Thai restaurant og take away i Hillerød. Hillerøds ældste siden 2001

Thai4You ligger centralt i Hillerød. Hos Thai4You venter der en eksotisk oplevelse med dejlig, velsmagende og tillokkende mad, der samtidig er sund for krop og sanser. Som de skriver: "Et thailandsk måltid er en hyldest til livet: Karakterfuld, smuk, farverig og fyldt med smagsindtryk", og det føles ganske rigtigt, når man smager på den skønne mad, der tilberedes af professionelle og søde kokke fra Thailand. De tilbereder al maden af friske, eksotiske råvarer.

Retterne smager af de vigtigste krydderier i thai-køkkenet som chili, lime, citrongræs, hvidløg, ingefær, fiskesauce og palmesukker. Ingrediensern er blandet omhyggeligt i hver ret, så ingen smag overdøver de øvrige, og der er en fin balance mellem stærk, sur, sød og salt. Denne harmoni giver en bemærkelsesværdig frisk, ren og spændende smag, der er meget karakteristisk for thai-retter. I retterne er desuden anvendt magert kød, fjerkræ, fisk og skaldyr som blandes med store ris, grønsager og frugt. 

Thai 4 You

Østergade 22
3400 Hillerød

Profil: Thai restaurant og take away i Hillerød, Hillerøds ældste siden 2001

Åbningstider:
Alle ugens dage kl. 15.30-22.00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15682) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15682)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Thai 4 You

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Thai 4 You.

Skriv til Thai 4 You

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: