Tapas Revolution

Tapas Revolution

Halmtorvet 18 | 1700
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

Running tapas på Halmtorvet

Pris
Menu

249 -

Åbningstider

Mandag - onsdag: 17:00 - 22:00
torsdag - søndag: 17:00 - 23:00

Et bælte med små anretninger snor sig gennem den hyggebelyste restaurant, Tapas Revolution, som ligger på Halmtorvet i hjertet af Vesterbro. Du kender måske konceptet running sushi, men hos Tapas Revolution er konceptet i stedet running tapas.

De små anretninger, som skærer sig vej fra køkkenet og ud til gæsterne, er inspireret af det spanske og nordiske køkken. De mundrette tallerkner indeholder eksempelvis paté, kylling og diverse skinker og pølser. Der er også laks og andre fiskeanretninger, mens der selvfølgelig også er tænkt på vegetarer og veganere. Som gæst betaler du en fast pris, og derefter plukker du lige så lystigt, som du ønsker. Du skal altså bare lade tænderne løbe i vand.

Der er masser af spanske vine, du kan fornøje dig med, mens du plukker en tallerken i ny og næ. Du kan vælge vin – både rød, hvid og rosé – ad libitum, på glas eller i flaske og der er selvfølgelig også vand og øl på drikkekortet.

Tapas Revolution ligger kun fem minutter fra Hovedbanegården, og emmer af varme og hygge i den bløde belysning og rustikke indretning.

Bestil bord på Tapas Revolution

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Tapas Revolution