Tapashuset

Tapas tæt på Rådhuspladsen
Åbningstider:  Restaurant:
mandag -søndag 12.00 - 24.00
Køkken / Take Away:
mandag -søndag 12.00 - 23.30

Tapashuset ligger centralt et stenkast fra Vesterport Station og tæt på Axeltorv og Cirkusbygningen. På trods af de mange kvadratmeter, der er fordelt på to etager har stedet en intim og hyggelig stemning. Indretningen er enkelt og med varme farve og en masse sterinlys pryder borderne.

Tapashuset er uden tvivl inspireret af Tapasbarerne i det nordlige Spanien, hvor der er et hav af friske, velsmagende råvarer. Alle tapas fremstilles i Tapashuset af de råvarer, der er tilgængelige i den pågældende sæson.

Der er klassiske tapas-retter og mere moderne fortolkninger af tapas. Der er også størrer serveringer så som grillede lammeribben tilsmagt med rosmarin og hvidløg, grillet oksemørbrad med trøffelsauce med årstidens grøntsager eller fiskeretter som Spaniens nationalret med skaldyr og kylling eller grillet guldbars samt et stort udvalg af lækre, spanske vine. 

Tapashuset

Jernbanegade 4
1608 København V

Profil: Tapas tæt på Rådhuspladsen

Åbningstider:
Restaurant:
mandag -søndag 12.00 - 24.00
Køkken / Take Away:
mandag -søndag 12.00 - 23.30

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15710) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15710)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name
Tapas   Spansk  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Tapashuset

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: