Tango Grill

Moderne sydamerikansk restaurant ved Nikolaj Kirke
Åbningstider:  Tirsdag - Fredag 17-24
Lørdag 12-24
Priser: Hovedretter fra 145,- til 225,-

Tango Grill har samme ejer som den superpopulære Cava Bar i Torvehallerne og Ved Stranden. Deres nye restaurant i Nikolajgade er en sydamerikansk BBQ-restaurant, hvor du kan sætte tænderne i møre, grillede stykker af det bedste argentinske lam og oksekød, som er kendt som noget af verdens bedste. Prøv også de grillede brisler eller den pikante specialitet ceviche, som er en peruansk signaturret, hvor rå fisk tilberedes i en blanding af limesaft, koriander og chili. Superlækkert.  

På restauranten i Nikolajgade lå tidligere et meget dansk og mørkt smørrebrødssted. Nu har et et af Københavns bedst bevarede huse fået et gevaldigt ansigtsløft. Væggene er hvide, det originale træværk og stengulvene er nu blottet og porten ud til gaden er kommet til syne. Tango Grill er indrettet med respekt for stedets ånd og har på samme tid fået et sydlandsk tvist med den store spisebar, der fungerer som restaurantens naturlige centrum. Her kan du spise og drikke, mens kokkene  tryller med det lækre kød for øjnene af dig.

Skyl den lækre mad ned med vinkortets fine udvalg af saftige og kraftige vine fra Spanien og Sydamerika og lad den sydlandske stemning indfinde sig! 

 

På førstesalen findes et stemningsfuldt selskabslokale eller spiselokale til lidt større selskaber. Ring til restauranten for at høre nærmere om mulighederne for selskaber eller catering.  

 

 

Tango Grill

Nikolajgade 18
1068 København K

Profil: Moderne sydamerikansk restaurant ved Nikolaj Kirke

Åbningstider:
Tirsdag - Fredag 17-24
Lørdag 12-24

Priser:
Hovedretter fra 145,- til 225,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15737) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15737)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Tango Grill

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Tango Grill.

Skriv til Tango Grill

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: