Tandoori Tikka Masala

Indisk mad i indre by
Åbningstider:  Hver dag: 17:00-22:00
Priser: Hovedretter fra 100,- til 135,-

Tandoori Tikka Masala i København K ligger i latinerkvarteret i Sankt Peders Stræde. Restauranten ligger på 1. sal, så ses ikke nemt fra gadeplan. Stedet er nu overtaget af nye ejere. Restauranten har bevaret det samme menukort, og interiøret er der heller ikke rørt ved. Det aflange restaurant lokale er hyggeligt indrettet - lidt old school stil, men ikke desto mindre et lokale, der har en gylden varme og en fin atmosfære. På væggene er der dekoreret med indiske billeder og i vinduerne store indiske lamper.

Menuen afspejler klassiske indiske retter; Tandoori chicken, mixed masala tikka, chicken tikka, prawn tikka hører under deres specialiteter. Så er der alle baltis-retterne, der indeholder løg, tomater, hvidlød, ingefær, peberfrugt, mandler, krydderier og urter. Disse retter kan fås med kylling, lam, rejer og vegetariske. Biryani-retterne består af stegte basmati ris blandet med kød og krydderier serveret med raita (let krydret yoghurt). Og så er der selvfølgelig curry-retterne, der er tradtitionelle karryretter med krydderier og sovs og butter masala-retterne, der er en karryret med smør, fløde, mandler og krydderurter. Der er et hav af andre småretter og de fantastiske Naan brød både med og uden hvidløg.

Restauranten bringer også mad ud af huset til små og store selskaber og er hurtig med deres take away mad.

Tandoori Tikka Masala

Sankt Peders Stræde 35
1453 København K

Profil: Indisk mad i indre by

Åbningstider:
Hver dag: 17:00-22:00

Priser:
Hovedretter fra 100,- til 135,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15836) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15836)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Tandoori Tikka Masala

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Tandoori Tikka Masala.

Skriv til Tandoori Tikka Masala

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: