Tandoori Tikka Masala
Restaurant

Tandoori Tikka Masala

Sankt Peders Stræde 35 | 1453
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Indisk restaurant

2.

Københavns latinerkvarter

3.

Catering og Take Away

Profil

Indisk mad i indre by

Pris
Hovedret

100 - 135

Åbningstider
Hver dag: 17:00-22:00
Det siger gæsterne
5

powered by

Spiseliv logo
5.0

Spiseliv Rating 5.0

Tandoori Tikka Masala i København K ligger i latinerkvarteret i Sankt Peders Stræde. Restauranten ligger på 1. sal, så ses ikke nemt fra gadeplan. Stedet er nu overtaget af nye ejere. 

Restauranten har bevaret det samme menukort, og interiøret er der heller ikke rørt ved. Det aflange restaurant lokale er hyggeligt indrettet - lidt old school stil, men ikke desto mindre et lokale, der har en gylden varme og en fin atmosfære. På væggene er der dekoreret med indiske billeder og i vinduerne store indiske lamper.

Menuen afspejler klassiske indiske retter; Tandoori chicken, mixed masala tikka, chicken tikka, prawn tikka hører under deres specialiteter. Så er der alle baltis-retterne, der indeholder løg, tomater, hvidlød, ingefær, peberfrugt, mandler, krydderier og urter. Disse retter kan fås med kylling, lam, rejer og vegetariske. Biryani-retterne består af stegte basmati ris blandet med kød og krydderier serveret med raita (let krydret yoghurt). Og så er der selvfølgelig curry-retterne, der er tradtitionelle karryretter med krydderier og sovs og butter masala-retterne, der er en karryret med smør, fløde, mandler og krydderurter. Der er et hav af andre småretter og de fantastiske Naan brød både med og uden hvidløg.

Restauranten bringer også mad ud af huset til små og store selskaber og er hurtig med deres take away mad.

Andre spisesteder

Bestil bord på Tandoori Tikka Masala

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Tandoori Tikka Masala