Venezuelansk/Nordisk restaurant nær Det Kongelige Teater
Åbningstider:  Onsdag og Torsdag 17:30 – 23:00
Fredag og Lørdag
Aften 17:30 – 23:00

En venezuelansk juvel midt i hjertet af København. De to forhenværende NOMA-kokke, Karlos Ponte og Luis Moreno og seniortjener på NOMA, Jacob Brink Lauridsen, som er manager, har åbnet Taller, der emmer af æstetik og godt håndværk på flere niveauer. Grundprincippet i restauranten er uden tvivl det gode håndværk. Taller betyder værksted - og selv møblementet i køkkenet indikerer idéen om det gode håndværk; det er nemlig en høvlebænk, der er specialdesignet til at kunne bruges som arbejdsbord. Interiøret er lavet i samarbejde med arkitekt og designer mencke&vagnby, og har et minimalistisk men varmt, nordisk look. Al service er importeret og speciallavet i Venezuela.

Hjertet i restauranten er den unikke mad. Karlos Ponte er selv opvokset i Venezuela og tager ofte ture ind i landet til de oprindelige indianere, der viser Karlos urgamle skikke, da de som bekendt lever på naturens præmisser. De særlige opskrifter tilsættes et nordisk islæt - og der er kunstnerisk frihed i køkkenet til at fortolke, freestyle og tilsætte retterne poesi, så de bliver deres helt deres egne kreationer. 

Taller er som før omtalt en juvel. Og de skal ses, men også røres og smages. Der er plads til 38 gæster i restauranten imens der er intet mindre end 10 medarbejdere i køkkenet og fem tjenere på gulvet. Der bliver sørget utroligt godt for en. Både service og mad er på højt niveau.  

Taller

Tordenskjoldsgade 11
1050 København K

Profil: Venezuelansk/Nordisk restaurant nær Det Kongelige Teater

Åbningstider:
Onsdag og Torsdag 17:30 – 23:00
Fredag og Lørdag
Aften 17:30 – 23:00

Frokost:
Frokost
Torsdag til Lørdag 12:00 – 15:00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15773) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15773)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Taller

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Taller.

Skriv til Taller

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: