Sushi Day

Sushi take away på Frederiksberg
Åbningstider:  Alle dage kl. 16:00-21:30
Priser: Hovedretter fra 25,- til 225,-

Sushi Day ligger på Falkoner Allé og er et kvalitets sushi-sted. Man kan enten bringe den friske sushi med hjem som take away eller sidde i de meget hyggelige nyindrettede lokaler, hvor der er levende lys og friske blomster. Stedet ejes af den unge kvinde Hong Chang, tidligere sushi kok på Umami, og udlært under den berømte japanske sushimaster Suzuki, der meget sjældent tager elever under sin vinge.

Sushien er smukt udført af de friskeste råvarer. Der er alle varianter: Nigiri, sashimi, hosomaki, kaburimaki, rispapirsruller, fotomaki, uramaki og en række forskellige sushimenuer. Bland de allermest delikate findes gunkan - en sushi med ikura (japansk lakserogn). Desuden en med snekrabbe og foie gras. Hong Chang har selv udviklet et par specialiteter herinblandt en Sunrise med tempura reje, mango toppet med flammegrillet laks sesam og forårsløg. Så er der også en Manatsu med sushi reje, avocado toppet med laks, flødeost og blåbær.

Et absolut must at prøve hvis man er lokal Frederiksberg-borger eller blot fra Kbh.

Sushi Day

Falkoner Alle 102
2000 Frederiksberg

Profil: Sushi take away på Frederiksberg

Åbningstider:
Alle dage kl. 16:00-21:30

Priser:
Hovedretter fra 25,- til 225,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6888) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6888)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Sushi Day

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Sushi Day.

Skriv til Sushi Day

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: