Sultan Palace

Stor tyrkisk buffet og a la carte ved Strøget
Åbningstider:  Mandag-søndag: 11-24
Priser: Hovedretter fra 79,- til 119,-
Menuer fra 129,-

Restaurant Sultan Palace ligger lige i mellem Gråbrødre Torv og Strøget. De mener at haveKøbenhavns største tyrkiske buffet. Den indeholder masser af varme og kolde tyrkiske specialiteter, salater, kylling, krydrede kødboller plus en masse andet friskt tilbehør. Den findes både som aftenbuffet og frokostbuffet, frokosten til en reduceret pris. Fælles er at det er efter “eat-all-you-can” princippet. Der er noget for alle og man vil ikke gå sulten fra  borde. 

Menukortet indeholder mange specialiteter fra det sydlige Tyrkiet, så som shish kabab, tavuk (kyllingfillet) og pirzola (lammekoteletter).  Sultan Palace leverer også buffet ud af huset, så du kan få den tyrkiske stemning med hjem til privatfesten, firmaarrangementet, bryllup etc.

Restauranten er hyggelig indrettet i de gamle rustikke lokaler, med hvidmalet bindingsværk, tyrkiske tæpper, gyldne lysekroner og grønne duge. Så her får man på alle måder en bid af Tyrkiet. Et perfekt bud på en hurtig, nem og alsidig frokost hvis man er på shopping-tur i København eller slutter dagen med familie og venner til en herlig variation af tyrkiske retter.

Sultan Palace

Valkendorfsgade 34
1151 København K

Profil: Stor tyrkisk buffet og a la carte ved Strøget

Åbningstider:
Mandag-søndag: 11-24

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 119,-
Menuer fra 129,-

array(0) { }

5 gode restauranter ved Strøget

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6495) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6495)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Sultan Palace

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Sultan Palace.

Skriv til Sultan Palace

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: