Hotel Strandlyst
Restaurant

Hotel Strandlyst

Strandvejen 20 | 9850
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Charmerende badehotel fra 1895 med fokus på havets delikatesser

Pris
Hovedret

88 - 225

Åbningstider
Maj: torsdag til søndag kl. 18.00 - 22.00
Juni-juli-august: alle dage 11.00 - 22.00
September: torsdag til søndag 18.00 - 22.00

Hver søndag er der brunch fra kl. 10.30 - 14.00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.5 3.5
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Midt i det uspolerede og naturskønne område ved Hirtshals ligger badehotellet Strandlyst, kun 800 m fra stranden og med kun 5 minutter til færgeforbindelserne til Norge, Færøerne og Island. Det charmerende badehotel fra 1895 har gennem de seneste år gennemgået en omfattende renovering med stor respekt for det oprindelige. Her møder man ren hygge og nostalgi, en charme som man mindes fra serien ”Badehotellet”. Her finder man et åndehul, hvor man kan slappe af fra den ellers travle hverdag, i de store lyse stuer eller i den fantastiske natur lige udenfor.

Køkkenet på Hotel Strandlyst er inspireret af det franske, men har et særligt fokus på havet delikatesser. Restauranten henter deres skaldyr og fisk friske på auktionen i Hirtshals. Menuen skifter løbende efter årstiden, så det altid er muligt at bruge de friske danske råvarer. Hotellet har et bredt vinkort, med vine fra hele verden. Hver søndag serveres en overdådig brunch med alt hvad hjertet kan begære for kun 125 kr. per. person. Det er muligt at bestille mad ud af huset, så hvis man ønsker at gøre noget ekstra særligt ud af den næste fest, er det bare og lave en aftale omkring menuen med køkkenet.

Hotellet er stort og her finder man ikke mindre end 7 sale og med de 45 værelser er det her muligt, at holde en større fest eller tage hele virksomheden med på konference. Alle værelser og stuer er forskelligt indrettet, med sin egen charme og sjæl. Her er lyst og med de store vinduer kan man nyde udsigten til klitterne og den smukke have. Der findes en selskabsmenu, men hvis man særlige ønsker til menuen, står køkkenet klar til at gøre alt for, at det bliver en uforglemmelig fest I får på Hotel Strandlyst.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Hotel Strandlyst

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Hotel Strandlyst