Spiseriet Teglholmen
Restaurant

Spiseriet Teglholmen

Teglholmsgade 10F | 2450 København SV
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fænomenal beliggenhed

2.

Maritim udsigt

3.

Flot og æstetisk restaurant

Profil

Restaurant med velsmag i smukke og afslappede omgivelser

Pris
Frokost

125 - 195

Hovedret

125 - 275

Åbningstider

Mandag - torsdag 12 – 22
Fredag 12.00 – 23.00
Lørdag 12.00 – 23.00
Søndag 12.00 – 21.00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Er der noget mere afslappende end at lytte til bølgeskvulp, når man sidder på træterrassen og nyder kold hvidvin, som akkompagnere havtasken med grillet citron, grove fritter, spinat og bearnaise - det skulle da lige være en grillet Ribeye med et godt glas rødvin til. 

På Teglholmen i sydvest kvarteret, helt ud i vandet, ligger Spiseriet med en uovertruffen havneudsigt fra hele restauranten igennem de store panorama vinduer. Spiseriets terrasse er bygget sammen med de mange plateauer, hvor der er plads til at sole sig eller nyde en frisk brise fra vandet. 

Spiseriet byder indenfor til velsmagende rustik mad, hovedsageligt fra det franske køkken med oksetartar, grillede bøffer, fisk, små snacks og børnemenuer. Frokosten kunne være grillet baquette med lækkert fyld, brioche cheeseburger, Cæsar salat a la Spiseriet og meget andet. Alt sammen veltillavet og hele familien kan være med. 

Det smukke lokale har god plads til selskaber, så det er blot at forespørge på dette. Personalet har stor erfaring i at skabe de bedste rammer for enhver begivenhed.


Andre spisesteder