Spargo's Meatpacker

Afslappet italiensk-amerikansk restaurant, bar og lounge bevaret med Kødbyens særlige sjæl.
Åbningstider:  Man-Tors 18:00-00:00
Fre-Lør 18:00 – 01:00
Priser: Hovedretter fra 160,-

Kært barn har mange navne, og nu har også Nose2Tail gennemgået en navneforandring. Restauranten, som nu hedder Spargo’s Meatpacker, var om nogen førstestyrmand i Kødbyens ekstreme forvandling fra et ubemærket spot på det københavnske bykort til et af de hippeste steder for byens restaurant-, klub- og kunstscene, har dog ikke kun justeret navnet.

Så lad os nævne, hvad der er nyt. Særligt på madfronten er justeringen af de lidt større. Køkkenet serverer nu skønne, fyldige retter i en newyorker-inspireret italiensk-amerikansk boldgade. Du finder et stort og fristende snacks- og appetizer-udvalg, bl.a. XL spicy hot wings, potato skin med bacon og ost eller en dybstegt camembert, der let får mundvandet til at løbe.

’Hovedretten’ er pasta med syv vidt forskellige toppings, der alle frister. Prøv eksempelvis pasta med frisk fisk og skaldyr, eller langsomt tilberedt kød fra gris eller en lækker bolognese, som naturligvis også er at finde på kortet. Portionsstørrelsen kan du også selv bestemme, for her har du valget mellem single eller family-style, så du kan dele med vennerne, kæresten, familien eller hvem du nu end deler bord med.

Andre ting er heldigvis forblevet de samme. Spargo’s har således ikke ændret på konceptet omkring restaurantens kød, hvor bæredygtighed og dyrets livskvalitet er i højsædet!

Indretningen nede i kælderrestauranten (som Spargo’s er) er rigtig hyggelig. Det varme, gullige skær fra levende lys og glødepærer efterlader en afslappet, varm glød på de hvide klinker, der minder om Kødbyens oprindelige arbejder-sjæl. 

Bagerst i lokalet finder du en lille intim bar, hvor aficionados af rom, whisky og mezcal vil finde en sand kvalitetslegeplads indenfor disse våde varer. Du finder desuden et større loungeområde bag restauranten, hvor friske cocktails bliver serveret med liflige toner fra stedets DJ, som spiller fra torsdag-lørdag.

Spargo's Meatpacker

Flæsketorvet 13A
1711 København V

Profil: Afslappet italiensk-amerikansk restaurant, bar og lounge bevaret med Kødbyens særlige sjæl.

Åbningstider:
Man-Tors 18:00-00:00
Fre-Lør 18:00 – 01:00

Priser:
Hovedretter fra 160,-

array(1) { [1632]=> string(42) "Hold selskab i Kødbyen – også store fester" }

Hold selskab i Kødbyen – også store fester

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15145) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15145)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Nose2Tail Burger & Steak
Valkendorfsgade 22

Sin City Copenhagen
Høkerboderne 18-22

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Spargo's Meatpacker

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Spargo's Meatpacker.

Skriv til Spargo's Meatpacker

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: