Soupstone Campusvej

Soupstone Campusvej

Campusvej 1 | 5230
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Sund, hurtig og bæredygtig mad med smag i Campus House

Pris
Åbningstider

Mandag til fredag: kl. 10:00 til 15:00

Soupstone er en hyggelig og dynamisk cafe med komfortable siddepladser, sund og hurtig mad til meget rimelige priser og et smilende og serviceminded personale.

Soupstones mission er hver dag at servere sund og bæredygtig mad, også gluten- og laktosefri, til små penge, så alle som ønsker at spise fornuftigt har råd til at være med.

Her tilberedes lækre supper som simre fra morgenstunden, frisklavede salater med og uden kød, wokretter som også laves laktose- og glutenfri, sandwiches med tynde, sprøde brød fyldt med lækkerier f.eks langtidsbraiseret svinekød med asiatiske krydderier. Kom ind og lad dig friste af tavlen, duftene og den hyggelige atmosfære som hersker hos Soupstone.

Soupstone ligger på hjørnet af Campus House, med en solrig terrasse og udsigt til en stor grøn park på den ene side og med masser af parkeringsmuligheder til cykler og biler på den anden side. Cafeen er delt op i 2 stuer, den ene med borde og stole foran disken og den anden er fyldt med bløde sofaer, fadølsanlæg og store vinduespartier ud til solterrassen.

Få levering til dit hjem, arbejde eller OUH mandag til fredag kl.17:00 til 19:30 og lørdag kl.12:00 til 16:00

Bestil bord på Soupstone Campusvej

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Soupstone Campusvej