Sophienholm Cafeteria

Sophienholm Cafeteria

Nybrovej 401 | 2800
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.5

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4
Profil

Cafeteria og selskabslokaler med den flotteste udsigt

Pris
Hovedret

85 - 139

Åbningstider
Tirsdag-søndag: 11-17
Tirsdag-fredag: 17.30-20

Lige udenfor København ved Bagsværd Sø ligger Sophienholm Slot i de smukkeste omgivelser. Her er der kunstudstillinger året rundt, hvor der sættes fokus på relevante temaer og markante kunstnere.

Tidligere har den imponerende flotte bygning huset flere prominente familier, sidst familien Aller, hvorefter det er overdraget til Lyngby-Taarbæk kommune. Stedet er ideelt til selskaber, fx bryllupper, og man kan sagtens se brudeparret stå forelsket på den romantiske hvide bro i haven. Der er fra selskabslokalet på 2. sal en rigtig flot udsigt ud over haven og søen. Lokalerne er enkle, lyse og har passende størrelser til at kunne huse op til 120 gæster. Der kan sidde 70 gæster udenfor.

Køkkenet er i vinteren 2012 genåbnet med ny køkkenchef, Nicolai Byrholt, som også har Restaurant Jacobsen ved Bellevue nord for København. Ambitionen er at servere klassiske danske frokostretter, fortolket i nynordisk stil. Det vil sige at der er lagt helt særlig vægt på råvarerne, som meget gerne skal være lokale, økologiske og sæsonbetonede. Til flere af retterne hentes ingredienser i skoven omkring Sophienholm. Det er naturligvis også muligt bare at komme forbi og få kaffe og kage, når man har været en tur på udstilling.

Om sommeren vil der være grillaften med en masse gode danske råvarer på grillen, fx marineret kalveculotte, unghanebryst og indbagt torsk med en masse tilbehør. Alt sammen til meget rimelige priser.