Søstjernen

Restaurant Søstjernen er et yndet spisested med a´la carte og fester fra 2-150 personer.
Åbningstider:  Mandag Lukket
Tirsdag Lukket

Onsdag - Fredag 16.00 - 21.00
Lørdag - søndag: kl. 11.00 - 21.00
Priser: Hovedretter fra 145,- til 245,-

Restaurant Søstjernen er et kvalitetsbevist spisested, med en hyggelig atmosfære og en enestående smuk beliggenhed mellem Slivsø og Diernæs Strand ved Lillebælt – kun ca. 10 minutters kørsel syd for Haderslev.

Man finder et lækkert og raffineret dansk køkken på Restaurant Søstjernen, hvor der er fokus på årstidens friske lokale råvarer. Her serveres røgede laks fra Fanø, mørt kød fra det bedste kødkvæg og en rigdom af hjemmesylt, samt specialiteter fra egnen. Menukortet er varieret og her kan vælges i mellem klassiske danske retter såsom Den Sorte Gryde eller Wienerschnitzel med smørsauce og ærter eller man kan vælge de mere moderne retter.

Onsdag - søndag kan man sammensætte sin egen 3 retters ud fra menukortet for kun kr. 250,-/kuvert.

Månedens menu består af 5 smagsfulde retter, hvorfra man vælger om man vil have 2, 3, 4 eller 5 retter til en yderst fair pris. Hertil kan ligeledes vælges antal glas vin, som naturligvis er tilpasset de enkelte retter og igen til yderst fair pris. 

Hver søndag er der populære smørrebrødsmatinè - meget populært, frisksmurt med bl.a. fiskefilet med remoulade, fiskefilet med rejer, ål med æg, steg med rødkål, dyrlægens natmad, tatar med blomme, franskbrød med rejer, franskbrød med rejer, æg med rejer og meget mere. Hele herligheden afsluttes med kaffe og kagebuffet. (Smørrebrøds matinéen holder pause i sommerferien)

Restaurant Søstjernen er det perfekte mødested for en intim middag, en uforglemmelig familiefest eller et professionelt erhvervsarrangement. Uanset om man kommer for at nyde en romantisk aften for to, eller det er et større selskab, vil man opleve en god fest med skøn gastronomi i smukke rammer.

Ønsker man at afholde festen i private rammer, leverer Restaurant Søstjernen ligeledes ud af huset til enhver fest og uanset antal af kuverter.

Restaurant Søstjernen er optaget som medlem af Gastronomi Denmark, som er et landsdækkende netværk af restauranter, der arbejder for at vise danske og udenlandske gæster vej til gode danske madoplevelser.

 

Søstjernen

Diernæs Strand
6100 Haderslev

Profil: Restaurant Søstjernen er et yndet spisested med a´la carte og fester fra 2-150 personer.

Åbningstider:
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket

Onsdag - Fredag 16.00 - 21.00
Lørdag - søndag: kl. 11.00 - 21.00

Priser:
Hovedretter fra 145,- til 245,-
Frokost fra 65,- til 179,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15777) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15777)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Søstjernen

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: