Siesta Café & Restaurant
Restaurant

Siesta Café & Restaurant

Glostrup Shoppingcenter 102, 1. sal (på toppen) | 2600 Glostrup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Brunch Buffet

2.

Burger

3.

Center Cafe

Profil

Italiensk restaurant med international brunch

Pris
Åbningstider
Mandag – lørdag: kl. 09.00-23.00
Søndag: kl. 10.00-22.00

P-kælderen lukker kl. 20.00.
Efter kl. 20.00 kan man benytte parkeringspladsen på taget.
Frokost

Brunch- og frokostbuffet
Mandag – Søndag: kl. 10.00-14.00

Siesta Café & Restaurant ligger på første sal i Glostrup Shoppingcenter og har samme ejer som Café de Lune. Restauranten har en dejlig atmosfære, til trods for at den ligger i et shoppingcenter. Indretningen er klassisk men de varme lyskæder i vinduerne og de levende lys på borderne giver det hele et lidt andet skær. Restauranten bruges flittigt af lokale både hverdagsaftener og i weekenderne til middag og brunch.

Hver dag fås en stor brunch til 99 kr og en Siesta brunch til 139 kr. I weekender serveres der brunch til 129 kr og 159 kr med champagne. Brunchen er linet op på et meget stort tag selv bord, og der er alt mellem himmel og jord på menuen. Ellers er der et fint udvalg af frokostretter og hovedretter som pizza, sandwich, salater, pastaretter, burgere, kødretter og fisk. Der fås også en seperat børnemenu og desserter. Til retterne er der et fint udvalg af italienske vine og bobler.

Selskaber er yderst oplagte - og der kan snakkes med personalet om menu og hvordan arrangementer skal afholdes. En fin restaurant både til hverdag, fest og en romantisk date.

Andre spisesteder

Bestil bord på Siesta Café & Restaurant

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Siesta Café & Restaurant