Restaurant Señorita
Restaurant

Restaurant Señorita

Istedgade 49 | 1650 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Mexicansk restaurant

2.

Frokost, aften og take away

3.

Festlig indretning

Profil

Mexicansk restaurant med take away på Vesterbro

Pris
Frokost

50 - 159

Hovedret

50 - 159

Åbningstider
Søndag - onsdag: 11 - 23
Torsdag - lørdag: 11 - 02
Det siger gæsterne
3.9

powered by

Tripadviser Logo 3.0

3.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.5 3.5
Spiseliv logo
3.5

Spiseliv Rating 3.5

Restaurant Señorita ligger i starten af Istedgade nær Hovedbanegården, Kødbyen og Vesterbros barer og hoteller. På menuen finder man mexicanske klassikere som burritos, enchiladas, nachos og quesadillas, og til frokost er der mexicansk buffet frem til kl. 16 og frokostretter til en ekstra god pris. Til de yngste gæster er der specielle børnemenuer, og for de voksne er der både stærke og milde retter at vælge imellem.

Maden laves fra bunden i Señoritas eget køkken, undtagen de mexicanske pandekager, som er importeret direkte fra Mexico. På drikkevarekortet finder man vine til ganske overskuelige priser, mexicanske øl, fadøl, hjemmelavet michilada og et stort udvalg af eksotiske cocktails, som også fås i kander, der kan deles mellem alle ved bordet.

Mange kommer også forbi bare for cocktailsene i aftenens sene timer, hvor stedet omdannes til bar. Indretningen er autentisk mexicansk med rustikke træmøbler, farvestrålende tæpper og sombreros på væggene. Sombreros fås også til at tage med ligesom maden, der sælges som take away til særligt lave priser. Restauranten er desuden velegnet til små og store selskaber.

Andre spisesteder