Schmeltz Kaffebar

Kaffebar og cafemad tæt på gågaden i Roskilde
Åbningstider:  mandag - lørdag: 10:00 - 20:00
søndag: lukket
Priser: Hovedretter fra 89,-

Lige mellem Schmeltz parkeringsplads og gågaden ligger denne lille oase af en kaffebar. Den rustikke indretning med en varm belysning, indbyder til at man sætter sig og hygger med vennerne, nyder herlige varme og kolde drikke og måske en bid mad.

Er vejret til det, er her den fineste træterrasse foran, hvorfra man kan følge med i alle som går til og fra gågaden i det livlige Roskilde. Udefra ser kaffebaren lille ud, men her er rigtig god plads og alle gæster bliver mødt med et smil.

Kaffebaren er kvalitets bevidst og opfylder de fleste kaffe ønsker, også med soya og havremælk. Kaffebønnerne kommer fra Copenhagen Coffee lab og har en dejlig kraftig smag.

Menukortet byder på brunch, salater, grillet panini, burger, pasta og bagels. Er man bare til god kaffe og sødt, er her en del kage fristelser i montren. 

 

Schmeltz Kaffebar

Schmeltz Plads 3
4000 Roskilde

Profil: Kaffebar og cafemad tæt på gågaden i Roskilde

Åbningstider:
mandag - lørdag: 10:00 - 20:00
søndag: lukket

Priser:
Hovedretter fra 89,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17378) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17378)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Schmeltz Kaffebar

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: