Cafe Sari
Restaurant

Cafe Sari

Nytorv 5 | 1450
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Café med udendørsservering på Nytorv.

Pris
Hovedret

69 - 179

Åbningstider
Søndag til torsdag 9.00-24.00
Fredag og lørdag 9.00-01.00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 2.0

2.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
2.7 2.7
Spiseliv logo
2.4

Spiseliv Rating 2.4

Når sommersolen skinner ned over København, findes der så noget bedre end at sidde under skygge med en kold, forfriskende drik og nyde byens evige puls? Sådan et pusterum kan du få på Cafe Sari.

Her kan du sidde under de opslåede parasoller på Nytorv – en af de mest centrale pladser i København – hvor du i ro og mag kan nyde det travle liv fra Strøget og de gamle, klassiske bygninger som omkredser pladsen. Det er svært at finde en mere central åben plads i den danske hovedstad.

Hos Cafe Sari er der masser af drikke på kortet, så hvad enten du har brug for en opkvikkende espresso, cappucino eller måske en helende irsk kaffe, så skuffer Sari ikke. Der er naturligvis og masser af kolde muligheder til de varme sommerdage; der er både tørstslukkende pilsnere, cider, sodavand og sjusser til dem, der rigtig ønsker at nyde livet under behagelig skygge.

På menukortet finder du også et væld af madmuligheder. Køkkenet, der holder til på den anden side af gaden, serverer både brunch, sandwiches, luksus smørrebrød, salater ligesom der et lille udvalg af velvalgte hovedretter, som nok skal vække glæde hos den sultne sjæl.

 

Cafe Sari er et skønt sted at gøre et kort ophold efter en shopping tur på Strøget – eller en byvandring i det gamle København. Og skulle aftenen og dalende temperaturer komme snigende, så er der både terrassevarmere og bløde tæpper til at holde hyggen i live på den udendørs cafe.

Andre spisesteder