Sans Souci

Sans Souci

Madvigs Alle 15 | 1820
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Dansk frokost og fransk bistro på Frederiksberg

Pris
Frokost

78 - 138

Hovedret

158 - 299

Åbningstider

Mandag - lørdag
Frokost 12.00-16.30
Aften 17.30-21.30
Vinstue -24.00

Søndag
Frokost 12.00-17.00

Med mere end 100 år på bagen er Sans Souci en klassisk Frederiksberg-institution, som igennem alle årene har serveret gedigen, dansk mad og franske brasserieretter i en hyggelig, hjemlig atmosfære. I forbindelse med, at stedet i 2014 er blevet overtaget af de erfarne restauratører Jakob Blom og Kristian Willumsen, er restauranten blevet shinet op udvendig med respekt for de oprindelige detaljer, og også køkkenregionerne har fået et løft.

Det klassiske, danske køkken og den franske brasserietradition er fortsat omdrejningspunktet. Nøgleordene er kvalitet og gode råvarer, men der gøres samtidig lidt ekstra ud af anretningen af retterne, som serveres på kongeligt porcelæn i gode portioner, så alle er glade. Hver dag serveres der velsmurt, klassisk dansk smørrebrød og små lune retter til frokost og et varieret udvalg af hjemmelavede danske og franske klassikere til aften. Wienerschnitzlen og den stegte lever er altid på kortet, mens tavlemenuen byder på mere frankofile, sæsonbestemte retter.

På vinkortet er et godt udvalg af franske vine - især fra Bourgogne - samt italienske og amerikanske vine. Mange serveres glasvis i vinbaren til venstre for baren, hvor man også kan få sig et charcuteriebræt, barsnacks og smørrebrød helt frem til lukketid.

Selvom meget er nyt på Sans Souci er sjælen intakt. Betjeningen er professionel, voksen og empatisk. Her føler man sig velkommen, uanset om man er en ung studerende eller en moden frederiksbergfrue.

Bestil bord på Sans Souci

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Sans Souci