Sala Thai

Autentisk thai restaurant i centrum af Aarhus
Åbningstider:  Tirsdag - søndag: kl. 17.00-21.00

Take Away åbner alle dage fra kl. 14.00

Mandag: lukket
Priser: Hovedretter fra 35,- til 39,-

På Vesterbrogade i hjertet af Aarhus ligger den autentiske thai restaurant Sala Thai. Navnet Sala betyder på thailandsk “skur” eller “strådækket tag”, men betydningen i dag dækker over en klassisk åben pavillon med et dekorativt tagværk. Salaer opføres tæt ved eller i buddhistiske tempel områder og den der opføre et sådan opnår en religiøs anerkendelse. Sala Thai er derfor som navnet en oase, hvor man kan tage sig et hvil og slappe af i den gode stemning. Her er hyggeligt indrettet med smukke træudskårne billeder på væggene og thailandsk kunst.

Her byder køkkenet på ægte thai-retter tilberedt af thailandske kokke, så man skal være opmærksom på, at hvis man bestiller en stærk karryret, så er den stærk. Alle hovedretter serveres med ris og laves med helt friske råvarer. Man kan kombinere retterne som man vil og der er et stort udvalg af forskellige thailandske retter med kylling, oksekød eller fisk. Der serveres ikke svinekød på Sala Thai. Man kan bestille thailandsk øl til maden eller vælge en vin fra det pæne udvalg til fornuftige priser. Ring og bestil på 86 15 15 85 (klik ind på hjemmesiden og se hele menukortet)

Man kan leje restauranten til selskab eller man kan bestille maden ud af huset. Ved bestilling ud af huset, er det muligt at leje et buffetsæt, og menuen tilrettelægger man sammen med køkkenet. Husk at bestille i god tid, især op til konfirmationerne.

 

Sala Thai

Vesterbrogade 10
8000 Århus C

Profil: Autentisk thai restaurant i centrum af Aarhus

Åbningstider:
Tirsdag - søndag: kl. 17.00-21.00

Take Away åbner alle dage fra kl. 14.00

Mandag: lukket

Priser:
Hovedretter fra 35,- til 39,-
Frokost fra 79,- til 89,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15782) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15782)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Sala Thai

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: