Sala Thai
Restaurant

Sala Thai

Vesterbrogade 10 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Thai restaurant på Vesterbrogade

2.

Take away fra kl. 14:00

3.

Hyggeligt lille spisested

Profil

Autentisk thai restaurant i centrum af Aarhus

Pris
Hovedret

79 -

Åbningstider
Tirsdag - søndag: kl. 17.00-21.00
Take Away fra kl. 14.00
Mandag: lukket
Det siger gæsterne
4.5

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

På Vesterbrogade i hjertet af Aarhus ligger den autentiske thai restaurant Sala Thai. Navnet Sala betyder på thailandsk “skur” eller “strådækket tag”, men betydningen i dag dækker over en klassisk åben pavillon med et dekorativt tagværk. Salaer opføres tæt ved eller i buddhistiske tempel områder og den der opføre et sådan opnår en religiøs anerkendelse. Sala Thai er derfor som navnet en oase, hvor man kan tage sig et hvil og slappe af i den gode stemning. Her er hyggeligt indrettet med smukke træudskårne billeder på væggene og thailandsk kunst.

Her byder køkkenet på ægte thai-retter tilberedt af thailandske kokke, så man skal være opmærksom på, at hvis man bestiller en stærk karryret, så er den stærk. Alle hovedretter serveres med ris og laves med helt friske råvarer. Man kan kombinere retterne som man vil og der er et stort udvalg af forskellige thailandske retter med kylling, oksekød eller fisk. Der serveres ikke svinekød på Sala Thai. Man kan bestille thailandsk øl til maden eller vælge en vin fra det pæne udvalg til fornuftige priser. Ring og bestil på 86 15 15 85 (klik ind på hjemmesiden og se hele menukortet)

Man kan leje restauranten til selskab eller man kan bestille maden ud af huset. Ved bestilling ud af huset, er det muligt at leje et buffetsæt, og menuen tilrettelægger man sammen med køkkenet. Husk at bestille i god tid, især op til konfirmationerne.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Sala Thai

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Sala Thai