Restaurant Rusland

Russisk restaurant og Vodkabar
Åbningstider:  Mandag – Torsdag: 17.00 – 23.00
Fredag – Lørdag: 17.00 – 01.00
(Køkkenet lukker kl. 22.00 alle dage)
Priser: Hovedretter fra 95,- til 250,-

Det hører sig til sjældenhederne at det kulinariske Rusland finder vej vestpå. Men nu er der endelig åbnet en restaurant i København, som ønsker at vise det russiske køkken fra sin bedste side. Restaurant Rusland er just åbnet i Teglgårdsstræde i Københavns yndede kvarter, Pisserenden.

Her kan gæster få sig en bid af et stykke overset Rusland, nemlig det kulinariske køkken, som det tager sig ud, når det bliver behandlet med respekt og kærlighed til traditionelle retter fra det store land i øst.

Køkkenet, som de færreste måske har stiftet bekendtskab med, leder tankerne hen mod tidligere tiders solid, dansk bondekost. Blinis, pandekager af mørkere boghvedemel, er en selvfølgelighed på Restaurant Rusland, hvor de for eksempel serveres med laks, rød kaviar, peberrod og en god klat smetana, som er en tykkere afart af creme fraiche.

Borsjtj, den klassiske rødbedsuppe, er naturligvis også at finde på menukortet. Suppen har kogt længe på okseben, og har masser af smag og kraft, som varmer godt i de ruskende vintermåneder.

Blandt hovedretterne kommer de dygtige kokke på restauranten også vidt omkring; blandt mod Kaukasus, hvor Georgiens madkultur længe har begejstret de indviede. På den nyåbnede russiske restaurant bliver det til en skøn georgisk kyllingeret med masser af smagfulde krydderier og mos, som passer fortrinligt til restaurantens importerede vine eller en kold øl fra kortet.

Naturligvis tilbyder Restaurant Rusland også et udvalg af vodkaer, som renser ganen mellem tallerknerne. Alt i alt bringer restauranten en seriøsitet omkring den russiske madkultur, som længe har været underkuet, men også i udlandet begynder at vinde frem på den internationale madscene.

Restaurantens indgang ligger i kælderniveau, hvor man støder på (vodka)baren, som er inspireret af det landlige Rusland og med genkendelige russiske relikvier langs væggene. Ønsker man at kaste sig ud i den fulde madoplevelse, kan man følge guldtrappen, der leder op mod første sal, hvor røde vægge, det blå loft og den klassiske indretning fører tankerne hen mod fortidens imperiale Rusland og dets tidligere hovedstad, Skt. Petersborg. 

 

Restaurant Rusland

Teglgårdstræde 5
1452 København K

Profil: Russisk restaurant og Vodkabar

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: 17.00 – 23.00
Fredag – Lørdag: 17.00 – 01.00
(Køkkenet lukker kl. 22.00 alle dage)

Priser:
Hovedretter fra 95,- til 250,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17332) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17332)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Rusland

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Rusland.

Skriv til Restaurant Rusland

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: