Ristorante Rugantino
Restaurant

Ristorante Rugantino

Søborg Hovedgade 163 2860 Søborg | 2860
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk familierestaurant

2.

Pizza

3.

Selskabslokaler

Profil

God italiensk restaurant i Søborg. Også selskabslokaler og takeaway.

Pris
Hovedret

80 - 230

Åbningstider
Tirsdag - søndag 17.00-22.00
Mandag lukket
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Antonio Martinelli, chefkok på Restaurant Rugantino, serverer ægte italienske retter, som de kendes – og med rette elskes – fra det gastronomiske støvleland i Syd.

Restauranten, som ligger på toppen af Søborg Hovedgade, holder sig opskriften, der har gjort det italienske køkken til et verdenskendt adelsmærke. Nemlig et stringent fokus på gode råvarer, hvor velsmag træder i karakter fra første bid.

Hos Rugantino kan du få en traditionel italiensk oplevelse, hvor du kommer alle de gængse mad-etaper igennem; med start i antipasti, videre til insalate, derefter primi, secondi og til sidst sluttes den autentiske aften af med udvalgte oste eller det søde punktum i form af Italiens mange fristende desserter.

Menukortet tillader selvfølgelig at man plukker i både kendte og mindre kendte retter, så hos Rugantino kan du både vælge de sikre retter, som man muligvis kender fra Italiens-ferier, eller man kan gå videre og udforske nye, smagfulde retter.

Ingen italiensk restaurant uden pizza! Den elskede pizza er naturligvis også at finde hos Antonio Martinelli og hans køkkenstab, så frygt ej, hvis du er i humør til klassikeren over dem alle.

Du kan såmænd også tage pizzaen – eller nogle af de andre retter – med hjem, da Rugantino også har take away.

Rugantino er indrettet i en hyggelig og uformel familiestil, hvor man let kommer hinanden ved henover bordet, mens man nyder fristelserne på tallerknen og de smagfulde italienske vine – præcis som det foregår i Italien.

Hvis du ønsker at holde en større fest med masser af glade gæster, så ring til Rugantino. Restauranten har nemlig tilstødende private selskabslokaler med plads til større forsamlingen (ca. 60 personer).

 

Andre spisesteder