Castello Rufo Ruffo
Restaurant

Castello Rufo Ruffo

Helsingørsgade 20 | 3400
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Siciliansk restaurant midt i Hillerød

Pris
Hovedret

129 - 259

Menu

289 - 389

Åbningstider
Køkkenet er åbent
Mandag - lørdag: kl. 17-22
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 3.9
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Italienske Lillo og hans danske hustru Anja har siden 2006 drevet den hyggelige italienske restaurant med samme navn som borgen i sicilianske Lillos barndomsbys, Castello Rufo Ruffo.  Restauranten ligger i en fredet bygning, som er en af de ældste i Hillerød, centralt placeret i gågaden.

I køkkenet bruges italienske grøntsager og sicilianske ingredienser som ansjoser, kapers og anis dukker ofte op i køkkenet. Lige som i Syditalien er retterne lidt mere krydrede end de retter vi kender fra f.eks. Norditalien. Udover de gode italienske grøntsager bruger restauranten masser af andre lækre råvarer, importeret fra Italien, som bl.a. salami, skinker og om sommeren de store, søde vandmeloner fra Sicilien.

På kortet finder du hovedretter med både kød og fisk, f.eks. farseret perlehøne med trøffel marsalasauce eller den populære tagliata af oksemørbrad: skiver af mør oksemørbad med balsamico og rucola og parmesan. De lækre pastaretter laves med hjemmelavet pasta, så som ravioli med ricottafyld, salvie og smør. Sicilianerne er kendte for deres kager og hos Lillo og Anja kan du blandt andet smage den klassiske kage Cassata eller en lækker semifreddo med mandellikøren Amaretto.

Vinkortet byder på flasker fra hele Italien, så du kan finde alt fra Sicilien til Piemonte, Tosacna og Veneto.

Lillo selv er meget musikalsk og underholder i restauranten med italienske klassikere og siciliansk folkemusik. Der afholdes flere særarrangementer i Castello Rufo Ruffo -hver nytårsaften er der gallamenu med vinmenu, underholdning fra Lillo og hans venner, dans og alt hvad man behøver til en rigtig festlig aften. Arrangementerne er meget populære, så der skal bestilles bord i god tid. 

Andre spisesteder

Bestil bord på Castello Rufo Ruffo

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Castello Rufo Ruffo