Rosa Restaurant & Café
Restaurant

Rosa Restaurant & Café

Ahlgade 3 | 4300
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Café og restaurant i centrum af Holbæk

Pris
Hovedret

85 - 229

Åbningstider
Mandag-torsdag: 13-22
Fredag-Lørdag: 13-23
Søndag: 13-22
Køkkenet lukker en time før

 

RESTAURANTEN ER LUKKET

 

Rosa ligger i starten af gågaden i Holbæk med en stor udestilling foran, hvor det er skønt at sidde og betragte livet i gaden i godt vejr.

Køkkenet er italiensk og køkkenchefen Claudio har lavet italiensk mad til danskere igennem 40 år. Som navnet antyder, er Rosa både en café og en restaurant, så udvalget er mangfoldigt med fx supper, salater, pastaretter, pizza, kød- og fiskeretter.

På den sorte tavle er der altid en anderledes menu/ret, som ikke findes på menukortet til yderst favorable priser. F.eks Lammeculotte med Rosmarin og hvidløg m. Cardinale sauce til kr. 145,-  

Til frokost er der særlige frokosttilbud, og om aftenen kan man vælge en aftenens menu til en god pris. Der er også tænkt på de yngste gæster, og børnemenuen byder fx på fiskefilet, pizza, pastaretter og oksefilet i børnestørrelse.

Vinene kommer fra hele verden og fås til ganske fornuftige priser. Desuden kan man få fadøl og flaskeøl fra lokale bryggerier som Fønik og Ørbæk.

Der er ofte forskellige temaaftener på Rosa - kig ind forbi og hør hvad og hvornår. Der er også mulighed for at afholde selskaber i hele eller dele af restauranten.

 

Andre spisesteder