Rosa Restaurant & Café

Café og restaurant i centrum af Holbæk
Åbningstider:  Mandag-torsdag: 13-22
Fredag-Lørdag: 13-23
Søndag: 13-22
Køkkenet lukker en time før
Priser: Hovedretter fra 85,- til 229,-

 

RESTAURANTEN ER LUKKET

 

Rosa ligger i starten af gågaden i Holbæk med en stor udestilling foran, hvor det er skønt at sidde og betragte livet i gaden i godt vejr.

Køkkenet er italiensk og køkkenchefen Claudio har lavet italiensk mad til danskere igennem 40 år. Som navnet antyder, er Rosa både en café og en restaurant, så udvalget er mangfoldigt med fx supper, salater, pastaretter, pizza, kød- og fiskeretter.

På den sorte tavle er der altid en anderledes menu/ret, som ikke findes på menukortet til yderst favorable priser. F.eks Lammeculotte med Rosmarin og hvidløg m. Cardinale sauce til kr. 145,-  

Til frokost er der særlige frokosttilbud, og om aftenen kan man vælge en aftenens menu til en god pris. Der er også tænkt på de yngste gæster, og børnemenuen byder fx på fiskefilet, pizza, pastaretter og oksefilet i børnestørrelse.

Vinene kommer fra hele verden og fås til ganske fornuftige priser. Desuden kan man få fadøl og flaskeøl fra lokale bryggerier som Fønik og Ørbæk.

Der er ofte forskellige temaaftener på Rosa - kig ind forbi og hør hvad og hvornår. Der er også mulighed for at afholde selskaber i hele eller dele af restauranten.

 

Rosa Restaurant & Café

Ahlgade 3
4300 Holbæk

Profil: Café og restaurant i centrum af Holbæk

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 13-22
Fredag-Lørdag: 13-23
Søndag: 13-22
Køkkenet lukker en time før

Priser:
Hovedretter fra 85,- til 229,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=10517) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=10517)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Rosa

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: