Roots vinbar i Sydhavnen
Vinbar

Roots vinbar i Sydhavnen

Teglholms Østkaj 30 | 2450 København SV
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Hyggelig vinbar i Sydhavnen

2.

Terrasse ud til vandet

3.

Vin fra små producenter

Profil

Hyggelig vinbar med vin fra små producenter af vin fra hele verden.

Pris
Åbningstider

Tirsdag - onsdag: kl. 16 - 22
Torsdag - fredag: kl. 14 - 22
Lørdag: kl. 12 - 22

Roots vinbar er udsprunget af to vinimportører FuCo Wine og Giano Import, som sammen har gjort det til en livsstil, at udforske naturvine i hele verden og sprede budskabet om bæredygtighed, igennem vin og mad. Heraf er åbnet 3 skønne vinbarer, alle med stor faglighed, som i den grad kan udfordre erfarne vinfolk på smag. Den overordnede mission er dog, at give gæsterne en dejlig vin-oplevelse i lækre omgivelser og med nærværende service. 

Roots Vinbar i Sydhavnen ligger ud til vandet med en lille terrasse og borde langs kajen. Kulturen herude er meget afslappet, så mange sætter sig på kanten og nyder de forfriskende glas fra små producenter fra hele verdenen, måske med lidt snack til. Indenfor er der barbord langs vinduerne med højstole til og bagvæggen fyldt med vine, med priser på, for flaskerne kan købes med hjem til udsalgspris. Vintjener Will står i spidsen for at alle får en vin som passer til den enkeltes smag, men også klar på at udfordre gæsten til at prøve nyt. 

Denne intime vin oase arrangere løbende små lækre events såsom hver torsdag fra kl. 17 er der Apero tasting - her smager man 4 vine fra en udvalgt region - hertil serveres ost og charcuterie, altsammen for kr. 395,- (reserver det ønskede tidspunkt online eller på telefon)

Onsdag aften er pizza aften - her skal forudbestilles minimum 2 pizzaer, prisen er kr. 130,-/pizza og lavet af MaMeMi. Special Deal: 2 pizza + 1 flaske vin kr. 550,- 

Gå ind på hjemmesiden her og scroll lidt ned - her kan der bestilles samt se pizzamenuen


Andre spisesteder