ROEDS Restaurant

Bistro med skøn gårdhave i Nyborg
Åbningstider:  Køkkenets åbningstider
Mandag - lørdag.: 12.00 - 15.00 & 17.30 - 21.00
Søndag.: Lukket
Priser: Hovedretter fra 130,- til 235,-

ROEDS er en klassisk bistro med god mad til prisen, høj service og masser af hyggestemning i afslappede omgivelser. Restauranten ligger i hjertet af Nyborg, som er let at komme til for både gennemrejsende og lokale gæster. ROEDS har en god blanding af stamgæster, turister og rejsende, som trænger til et godt måltid på vejen. 

Hele sommeren er den charmerende gårdhave åben og pyntet med vinranker, farverige blomster og dæmpet belysning. Og de mange små vinduer indtil stuer og køkkenet, giver en oplevelse af liv omkring én alt imens man trygt kan læne sig tilbage og nyde den mangfoldige stemning, som huset er kendt for. 

Claus Roed som er indehaver og selv uddannet tjener, sætter faglighed højt, men på en uformel og nærværende måde. Her hygges om og med gæsterne, med smil og glimt i øjet, hvad enten man kommer for den store menu eller et glas kold Rosé i gårdhaven. Alle er velkommen.

Køkkenet er dansk/fransk inspireret og her er altid en bøf med bearnaise og en pandestegt rødspætte, som et par af de populære klassikere. Frokosten tilbyder bl.a. Stjerneskud, okseburger, frokost oste og rørt tatar.

Huset har også et skønt selskabslokale med plads til 40 gæster med udsigt til den smukke gårdhave. Selskabslokalet har egne toiletter tilknyttet.

 

 

 

 

 

ROEDS Restaurant

Mellemgade 18
5800 Nyborg

Profil: Bistro med skøn gårdhave i Nyborg

Åbningstider:
Køkkenets åbningstider
Mandag - lørdag.: 12.00 - 15.00 & 17.30 - 21.00
Søndag.: Lukket

Priser:
Hovedretter fra 130,- til 235,-
Frokost fra 98,- til 130,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17316) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17316)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til ROEDS Restaurant

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: