ROEDS Restaurant

ROEDS Restaurant

Mellemgade 18 | 5800
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Profil

Bistro med skøn gårdhave i Nyborg

Pris
Frokost

98 - 130

Hovedret

130 - 235

Åbningstider
Køkkenets åbningstider
Mandag - lørdag.: 12.00 - 15.00 & 17.30 - 21.00
Søndag.: Lukket

ROEDS er en klassisk bistro med god mad til prisen, høj service og masser af hyggestemning i afslappede omgivelser. Restauranten ligger i hjertet af Nyborg, som er let at komme til for både gennemrejsende og lokale gæster. ROEDS har en god blanding af stamgæster, turister og rejsende, som trænger til et godt måltid på vejen. 

Hele sommeren er den charmerende gårdhave åben og pyntet med vinranker, farverige blomster og dæmpet belysning. Og de mange små vinduer indtil stuer og køkkenet, giver en oplevelse af liv omkring én alt imens man trygt kan læne sig tilbage og nyde den mangfoldige stemning, som huset er kendt for. 

Claus Roed som er indehaver og selv uddannet tjener, sætter faglighed højt, men på en uformel og nærværende måde. Her hygges om og med gæsterne, med smil og glimt i øjet, hvad enten man kommer for den store menu eller et glas kold Rosé i gårdhaven. Alle er velkommen.

Køkkenet er dansk/fransk inspireret og her er altid en bøf med bearnaise og en pandestegt rødspætte, som et par af de populære klassikere. Frokosten tilbyder bl.a. Stjerneskud, okseburger, frokost oste og rørt tatar.

Huset har også et skønt selskabslokale med plads til 40 gæster med udsigt til den smukke gårdhave. Selskabslokalet har egne toiletter tilknyttet.

 

 

 

 

 

Bestil bord på ROEDS Restaurant

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra ROEDS Restaurant