Riz Raz
Restaurant

Riz Raz

Store Kannikestræde 19 | 1169 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Stor Vegetar buffet

2.

Kød- og fiskeretter a la carte

3.

Dejlig gårdhave

Profil

Stor vegetarisk buffet samt a la carte

Pris
Hovedret

99 - 120

Åbningstider
Alle dage: 11.30 - 24
Det siger gæsterne
4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Riz Raz har i mange år været en af de mest kendte vegetarrestauranter i København. Restaurantens bugnende vegetarbuffet har i årtier været et mekka, for dem som ønskede skønne, mættende salater fra det store område, som omkranser Middelhavet. Eller en nærende og vitaminrig broccolisalat. Og selvfølgelig alle de sprøde falafel-kugler man forsvarligt kan fortære. Alt sammen lavet alene på plantebaserede ingredienser.

Men faktisk har restauranten også et a la carte kort, som byder på kød både fra vand, land og fra luften. Du kan eksempelvis starte din frokost eller middag med store, grillede tigerrejer, der har masser af bid og saft. Eller dampede blåmuslinger i en velsmagende, rig suppe.

Til hovedret er mulighederne mange. På kortet finder du både norsk laks, unghanebryst, lammekroner og mørbrad, filet eller restaurantens rib-eye-steak.

RizRaz har også et udvalg af vin, som går godt til den forskelligartede mad. Er du mere til friske, lækre cocktails i sommervarmen, kan det unge personale hurtigt komme dig til undsætning. Eller foretrækker du en kold og læskende fadøl, så har Riz Raz et samarbejde med Nørrebro Bryghus, som leverer de tørstslukkende dråber.

Riz Raz har to restauranter i København. ’Afdelingen’ i St. Kannikestræde 19 ligger lige ved Vor Frue Kirke, Københavns Hovedbibliotek og blot et stenkast væk fra Rundetårn. Der er masser af siddepladser indenfor, både i kælderen, i stuen og på 1. sal.

 

Når vejret er godt sidder folk dog typisk udenfor under markisens svalende skygge i St. Kannikestræde eller i den grønne baghave, hvor man passende kan få tanket vitamindepoterne op med sunde salater eller fristelserne på a la carte kortet, inden man begiver sig videre rundt i Københavns gader og stræder.

Andre spisesteder