Ristorante Santoni

Italiensk romantik i centrum af København
Priser: Hovedretter fra 148,- til 219,-
Menuer fra 359,-

Midt i centrum af København, på Nikolaj plads, ligger Ristorante Santoni.

Restauranten åbnede i foråret 2012 og byder på gennemført ægte italiensk stemning og gastronomi. 

Det store og rustikke lokale er smagfuldt indrettet med store lysekroner, flotte gardiner og guldmalerier på væggene. Det passer perfekt sammen med køkkenet, som på autentisk vis serverer fx antipasti, pasta med skaldyr og tiramisu - alt sammen lavet med respekt og omtanke for århundreders køkkenhistorie i Støvlelandet.

Når sommeren er på sit højeste, er der plads til 50 gæster i den store, solrige gårdhave, som ligger midt på Nikolaj Plads, ved siden af den gamle kirke som ikke længere afholder gudstjenester men anvendes til kunstudstillinger.

Her midt i centrum er alt samlet. Kultur og dejlig gastronomi. Lokalerne kan også anvendes til selskaber, og er de perfekte rammer for et romantisk prinsessebryllup.

Ristorante Santoni

Vingårdstræde 21
1070 København K

Profil: Italiensk romantik i centrum af København

Priser:
Hovedretter fra 148,- til 219,-
Menuer fra 359,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15328) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15328)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Santoni

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: