Ristorante Italiano Pompei
Restaurant

Ristorante Italiano Pompei

Kultorvet 14 | 1175
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Københavns første italienske restaurant med pizzaer fra stenovn

Pris
Hovedret

89 - 239

Menu

249 - 299

Åbningstider
Hver dag kl. 11-24
Køkkenet er åbent fra 11-23
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Spiseliv logo
3.5

Spiseliv Rating 3.5

Indenfor døren og ned ad trappen i Ristorante Pompei Italiano mødes man af duften fra murstensovnen, og i lyset fra de glødende brændstykker står pizzaioloen og dirigerer pizzaerne ind og ud. Sådan skal det være på et autentisk Trattoria-pizzeria. Stemningen er autentisk italiensk, den brændefyrede stenovn er importeret fra støvlelandet, og pizzabageren er veluddannet, så han kan behandle dej, råvarer og ovn, som skulle han servere pizzaer for sin egen mor.

Har du været i Italien, så dukker alle ferieoplevelserne frem, når du ser menukortet. Så et besøg på Ristorante Pompei Italiano er nærmest som en spontan tur til Italien. Ristorante Pompei Italiano har længe haft ry for at lave Københavns bedste italienske pizzaer fra stenovn. Og det er fuldt fortjent.

Køkkenet er italiensk og alt brød, pasta og is er hjemmelavet. Menukortet er stort, og byder på et bredt udvalg af pizzaer fra stenovn, forskellige hjemmelavet pasta, kød- og fiskeretter. Restauranten er børnevenlig, og der er flere forskellige børnemenuer at vælge imellem. Se alle menuerne her.

Vinkortet er selvfølgelig italiensk, og de fleste vine er fra Toscana-området.

Restauranten er fordelt i 2 plan, hvor der på øverste plan er plads til 80 gæster og på nederste plan 40 gæster. Om sommeren er der desuden 100 udendørs pladser på første parket til det myldrende liv på Kultorvet og med sol det meste af dagen.

Andre spisesteder

Bestil bord på Ristorante Italiano Pompei

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Ristorante Italiano Pompei