Ristorante Cinema

Restaurant ved biografen i Lyngby
Åbningstider:  Alle dage: 11-22

Ristorante Cinema er en restaurant, der ligger i Lyngby Kulturhus, hvor biografen som navnet indikerer ligger lige overfor restauranten. Hver dag fra 11-16 serveres en lækker middelhavsbuffet, der inkulderer varme og kolde retter samt pizza. Aftensbuffeten serverers mellem kl. 16-22 og har de samme mange variater af retter som frokostbuffeten. Børne-buffeten er den samme som buffeten til de voksne.

Hvis man ikke er til buffet er der stor mulighed for at vælge andre retter som mexicanske retter, burgere, pizza, pastaretter. Der er også deciderede hovedretter med et udvalg af kød som oksemørbrød, plankebøf, lammekoteletter. Der er børneretter som fiskefiletter, burgere og spaghetti. For at runde et måltid af er der pandekager, is og bananasplit.

Restauranten er oplagt for biografgæster - til størrer selskaber og andre højtider. Kontakt restauranten for mere information.

Ristorante Cinema

Klampenborgvej 215C
2800 Kongens Lyngby

Profil: Restaurant ved biografen i Lyngby

Åbningstider:
Alle dage: 11-22

array(0) { }

Lækre burgere i provinsen: Sjælland

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15749) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15749)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Ristorante Cinema

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Ristorante Cinema.

Skriv til Ristorante Cinema

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: