Odense har fået en Ristobar, som er en hybrid mellem Trattoria og Osteria, hvor alt er simpelt og smagen i højsædet - et rigtig godt spisested med en hyggelig atmosfære tæt på H.C. Andersens hus og med en skøn terrasse.
Hos Tatta - Alessandro´s kælenavn - og familien får man serveret smagsfulde hjemmelavede egnsretter fra hele Italien, retterne skifter løbende, så der altid et stykke nyt Italien at smage på. Tatta henter inspiration fra venner i de forskellige regioner og laver i huset til glæde for Ristobarens gæster. F.eks en ret opkaldt efter sønnen´s Gudfar Graziano, som har lavet den perfekte kalveragout uden tomat, også kendt for navnet Pecorara. En anden special pasta Maltagliati ai funghi e pecorini, lavet med Johansvampe og pecorino ost. Det lyder ganske simpelt, ligesom italiensk mad altid er, men smagen er uimodståelig, sammen med den tynde tagliatelle kogt al dente.
Husets italienske pizza er lavet af et miks af soya-, ris- og hvedemel, som giver bunden sin egen smag og er sprød og luftig.
Hver dag står der frisklavede sandwich, kager og snacks i montren udover menukortet, som frister frokostgæsterne eller dem som gerne vil nyde en god kop kaffe med lidt til. Alle er velkommen til en dejlig stund hos Tatta.
Kunne man tænke sig en smagsrejse igennem Italien, har Ristobar Tatta en tastingmenu som tager jer med på en rejse med 6 retter fra støvlelandet. Her får I 2 antipasti, 2 primi, 1 hovedret og 1 dessert til kun kr. 399,-