Rib House Køge

Steakhouse på Køge havn
Åbningstider:  Søndag - torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag og lørdag: 11:00 - 23:00

Rib House er et moderne steakhouse, som specialiserer sig i saftige spareribs, burgere og store steaks, som er tilberedt på grill.

Menukortet rummer et stort udvalg af forskellige kødudskæringer fra både okse, svin og kalv, og der er også mulighed for en grillet laksesteak, hvis humøret er til fisk. På Rib House finder du en stor salatbar, som kan tilkøbes til hovedretten, ligesom der tilbydes mange forskellige tilberedninger af kartofler og et udvalg af saucer, som spænder fra bearnaisesauce til champignonsauce.

Der er ligeledes et fornuftigt udvalg af kraftige rødvine til de store steaks, og de fås tilmed til ganske rimelige priser.

Børnene vil glæde sig over muligheden for fri softice fra maskinen, som indtager en central plads i lokalet, hvorfra den frister med masser af toppings.

Man sidder komfortabelt i de sorte læderstole, og man kan forvente en god og smilende service fra det opmærksomme personale.

Rib House ligger i Køge havn med udsigt til bådene og blandt en række restauranter, så her er masser af liv og god stemning, både indenfor og på den store overdækkede terrasse. Inden så længe åbner gårdhaven, som ligger ind i mellem de velbevarede gamle bygninger.

Frokostkortet byder på klassiske cafe-retter som clubsandwich, rejesalat, pariserbøf, udover den gode steak og friske salatbar.

Rib House har mange siddepladser og råder desuden over et stort og indbydende selskabslokale på første sal. Stedet er derfor et oplagt valg til den runde fødselsdag, konfirmationer og lignende. Kontakt restauranten for at høre nærmere.

Rib House Køge

Havnen 27
4600 Køge

Profil: Steakhouse på Køge havn

Åbningstider:
Søndag - torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag og lørdag: 11:00 - 23:00

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17292) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17292)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Rib House Helsingør
Stengade 39

Rib House Hillerød
Slotsgade 52

Rib House Roskilde
Djalmar Lunds Gård 8

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Rib House Køge

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Rib House Køge.

Skriv til Rib House Køge

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: