Rib House Køge
Restaurant

Rib House Køge

Havnen 27 | 4600 Køge
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Steak house

2.

Stor salatbar

3.

Køge havn

Profil

Steakhouse på Køge havn

Pris
Åbningstider
Søndag - torsdag: 11:00 - 22:00
Fredag og lørdag: 11:00 - 23:00

Rib House er et moderne steakhouse, som specialiserer sig i saftige spareribs, burgere og store steaks, som er tilberedt på grill.

Menukortet rummer et stort udvalg af forskellige kødudskæringer fra både okse, svin og kalv, og der er også mulighed for en grillet laksesteak, hvis humøret er til fisk. På Rib House finder du en stor salatbar, som kan tilkøbes til hovedretten, ligesom der tilbydes mange forskellige tilberedninger af kartofler og et udvalg af saucer, som spænder fra bearnaisesauce til champignonsauce.

Der er ligeledes et fornuftigt udvalg af kraftige rødvine til de store steaks, og de fås tilmed til ganske rimelige priser.

Børnene vil glæde sig over muligheden for fri softice fra maskinen, som indtager en central plads i lokalet, hvorfra den frister med masser af toppings.

Man sidder komfortabelt i de sorte læderstole, og man kan forvente en god og smilende service fra det opmærksomme personale.

Rib House ligger i Køge havn med udsigt til bådene og blandt en række restauranter, så her er masser af liv og god stemning, både indenfor og på den store overdækkede terrasse. Inden så længe åbner gårdhaven, som ligger ind i mellem de velbevarede gamle bygninger.

Frokostkortet byder på klassiske cafe-retter som clubsandwich, rejesalat, pariserbøf, udover den gode steak og friske salatbar.

Rib House har mange siddepladser og råder desuden over et stort og indbydende selskabslokale på første sal. Stedet er derfor et oplagt valg til den runde fødselsdag, konfirmationer og lignende. Kontakt restauranten for at høre nærmere.

Andre spisesteder