Restaurant Under Uret

Traditionelt dansk smørrebrød og frokost restaurant
Åbningstider:  Alle dage 11.30-16:00

(Aften selskaber modtages)


Priser: Hovedretter fra 68,- til 130,-

Restaurant Under Uret er smukt beliggende i Østre Anlæg midt i København lige over for Statens Museum for Kunst, et stenkast fra Botanisk Have og har du været på Den Hirschsprungske Samling forinden får du 10% rabat.

Restaurant Under Uret er tidligere kendt som Cafe Under Uret genåbnede i juni 2014, hvor Karin Østergaard Frederiksen trådte til som ny indehaver. Stedet er noget af en historisk institution og tidslomme i København - og har i årtier været udskænkningssted for øltørstige kunder - og ikke mindst stamgæster. I dag er stedet en dejlig frokostrestaurant, hvor man har sørget for at bevare den hyggelige, folkelige stemning. Interiøret er frisket op, men de fine høje træpaneler og den unikke bar er stadig bevaret.

Det traditionelle danske køkken byder på  flotte tallerkener med lækker dansk smørrebrød. Der fås bl.a. smørrebrød med ribbensteg med sprøde svær, syltede stegte sild og stærk ost, sky, løg og rom. Kunderne er allerede meget glade for den venlige og gode betjening samt den hyggelige atmosfære. Fra d. 1. sep. vil der blive tilbudt en varm ret i aftentimerne, med inspiration hentet fra traditionel dansk mad, og med betegnelsen husmandskost. Det kunne være stegt flæsk med persillesovs eller sågar stegt lever med bløde løg.

 

Restaurant Under Uret

Øster Farimagsgade
2100 København Ø

Profil: Traditionelt dansk smørrebrød og frokost restaurant

Åbningstider:
Alle dage 11.30-16:00

(Aften selskaber modtages)


Priser:
Hovedretter fra 68,- til 130,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=4902) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=4902)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Under Uret

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Under Uret.

Skriv til Restaurant Under Uret

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: