Restaurant UMA
Restaurant

Restaurant UMA

Nørre Farimagsgade 13 | 1364 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Japansk Nordisk fusionskøkken

2.

Ved Ørstedsparken

3.

Lækker sushi

Profil

Japansk-nordisk fusion og masser af sushi

Pris
Hovedret

78 - 165

Menu

208 - 298

Åbningstider
Mandag - lørdag: 16:00 - 22:00
Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

På Nørre Farimagsgade ligger en spændende fusionsrestaurant. Grundessensen stammer fra det stringente, japanske køkken, men hos Restaurant UMA har den japanske stilart fået et godt skud fra særligt nordiske køkken. Et gastronomisk giftermål, der kommer skønne, smagspræcise retter ud af.

Hos UMA sætter de en ære i at servere simple, men velsmagende retter, som i al sin enkelhed syner smukt og appetitvækkende på tallerknerne. Fra køkkenet er det muligt at vælge en 3- eller 6-retters menu, som fremviser noget af det bedste fra det japansk-nordiske fusionskøkken. Maden er ambitiøs og skuffer ikke – hverken i smag eller udseende.

UMA har også et a la carte-kort, som kører med yderst rimelig priser for de mange appetitvækkende appetizers og de stegte yakimonoer såsom spicy kyllingevinger eller pandestegte gyoza dumplings. Kaster man sig over a la carte-kortet er der rig mulighed for at plukke sig gennem flere klassikere fra Solens Rige.

Sushi-menuer er der også her hos Restaurant UMA – som ligger lige på den anden side af den grønne HC Ørstedspark – og her er de små stykker ris og fisk både skønne at se på og endnu bedre at spise.

Sidst men ikke mindst er der også mulighed for all you can eat, hvor du for 238 kroner (208 mandag–onsdag) har fri adgang til masser af appetizers, nigiri, maki-ruller og kushiyaki, som er grillede sticks med forskellige friske ingredienser.

Den lille kælderrestaurant ligger på travle Nørre Farimagsgade, og syner ikke af det store udefra. Men træder man ned af trapperne og ind i restauranten, fremstår den lys og enkel med neutrale farver brudt af de røde lædersofaer, som følger væggene rundt. Her er en uformel stemning, og plads til at nyde de lækre, gastronomiske kreationer.

Andre spisesteder