Restaurant No. 16

Moderne restaurant med fast menu og vinbuffet
Åbningstider:  Tirsdag - lørdag: kl. 18:30 - 21:30

På Europaplads i Aarhus ligger denne moderne og ambitiøse Restaurant No 16, som ligger i gå afstand til de hyggelige strøggader, Åen og havnen. 

Restaurant No 16 har til huse i en høj moderne bygning med stor sort glasfacade, som gør at man kan se ud på livet i gaden, men det er svært at kigge ind. Restauranten er på en gang moderne og hyggelig med de dæmpede farver, en blanding af materialer såsom beton, marmor, messing, træfacader og sortmalet industriloft. Hver aften tilpasses opdækningen ifht til blandingen af større og mindre selskaber, som er alt fra 2 til mange gæster, således at alle føler sig velkommen og kan nyde maden. 

Middagen starter kl. 18:30 og slutter kl. 21:30 fra tirsdag til lørdag. Prisen er 495,- og inkluderer menu, vin- eller ølbuffet samt kaffe.

Køkkenet har fokus på smag, så der handles ind efter sæson samt de råvarer som kokkene finder mest friske og lækre. Menuen er planlagt og vinbuffeten sat op når gæsterne kommer og det er meget populært blandt det voksne publikum, så det anbefales at reservere bord. Har man allegier eller er vegetar, så tager køkkenet højde for det, informer om dette ved bordbestillingen, dog senest dagen før.

Efter maden er der gang i kaffebrygningen, hvor der igen er fokus på den gode kaffe smag.

 

 

 

Restaurant No. 16

Europaplads 16
8000 Århus C

Profil: Moderne restaurant med fast menu og vinbuffet

Åbningstider:
Tirsdag - lørdag: kl. 18:30 - 21:30

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17300) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17300)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Restaurant No. 16

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: