Restaurant MASTEK
Restaurant

Restaurant MASTEK

Dampfærgevej 8 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk moderne

2.

Udeservering på kajen

3.

Tæt på Østerport St.

Profil

Moderne fransk restaurant på kajen, tæt på Østerport

Pris
Frokost

95 - 150

Hovedret

175 - 235

Menu

300 -

Åbningstider
Mandag - lørdag: kl. 17:30 - 21:30
Frokost

Mandag - lørdag: kl. 11:30 - 15:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

I et af kalkbrænderihavnens smukkeste pakhuse, lige foran kajen med gyngende lystbåde, ligger Restaurant MASTEK elegant pladseret på et hjørne, omkranset af en stor og solrig terrasse. MASTEK er maskulint indrettet med højt til loftet og stilfuld bar med langt højbord, som i den grad inviterer til smagninger samt et feminint touch af lange mørke, draperede velourgardiner og guld lamper. 

Køkkenet er fransk både til frokost og aften, men med en nordisk måde at anrette serveringerne på. Smørrebrødet kan bugne af fransk, hjemmemodnet charcuteri som for eksempel ventreche og tørret skinke, syltede svampe og masser af creme fraiche. Og i den lettere ende håndpillede rejer med vagtelæg eller friteret æg med svampemayo. Alle smørrebrød har sin egen lækre genkendelighed i smagen, som i den grad er køkkenets prioritet. Og det gælder også når mørket falder på og aftenen åbner op for frankofile herligheder på kortet, lige fra snacks, a la carte, menu og desserter.

Vinkortet er fyldt op med kvalitetsvine, heriblandt biodynamiske og med et stort udvalg af vine på glas. Og skulle man lade sig forføre af nogle uimodståelige flasker eller de forfriskende øl fra mikrobryggeriet Kølster, heriblandt "Tryllemælk", så er der få minutters gang til Østerport St.

Hos MASTEK er der plads til private selskaber, firmafester o.lign. 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant MASTEK

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant MASTEK